Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jím zdravě !

21. 09. 2005
0
0
1249
Autor
Bařule

Je tu ticho a já mám hlad
na koberci ležím
a nechce se mi spát
 
Uběhne mi další den
čpavý jako kedluben
kdy ořezat mu musíš hlavu
abys dostal se tak k jádru
a strávil ho pak najednou
abys to měl za sebou

Lancelott
29. 09. 2005
Dát tip
Nebezpečně rozumět? Proč "nebezpečně". Já většinou shledávám příjemné, když mi někdo rozumí. Lidi v tom často hledají něco, co tam není, nebo být nemá. Jestli píšeš jednoduše, je to tvoje věc. Důležité je, co z toho máš, a když tomu rozumí i někdo jiný, líbí se mu to, nebo mu čtení navíc působí potěšení...o to lépe. Když píšeš jednoduše a srozumitelně, rozumí tomu širší spektrum lidí...a to je moc fajn:o)) Poezie je často nepřístupná tzv. "obyčejným" lidem a tím se jim odcizuje. Mnoho lidí, pak po poezii raději ani nešáhne.

Bařule
29. 09. 2005
Dát tip
myslelal jse to jako že pro mě překvapivě, že uvažuješ jako já, možná jsem se neobratně vyjádřila. Píšu si sama do šuplíku a samozřejmě mě potěší, když se někomu líbím. A máš pravdu ve všem, cos napsal. Někdy je tady ta prezentovaná poezie tak složitá, že kolikrát nevím, jestli jsem blbá já, že nerozumím, a nebo jestli je to vůbec ještě poezie. Dík za pokec.

Lancelott
27. 09. 2005
Dát tip
Veselé?? Možná...tak trochu...na chvíli...ale působí to i mučivě. Jez zdravě, když ti to chutná...nebo jez jak chceš, abys z toho i něco měla...a bude ti fajn...:o))

Bařule
27. 09. 2005
Dát tip
Začínáš mi nějak nebezpečně rozumět. Ono mi opravdu nebylo veselo, spíš naopak.

Smetiprach
21. 09. 2005
Dát tip
Veselé.

CZlovek
21. 09. 2005
Dát tip
Vida! Něco pro nás vegetariány :-))). Ano, veselé.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru