Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kaneček

26. 09. 2005
3
0
658
Autor
Despair

o Kanečkovi ....

Kaneček ihned po svém narození projevoval smysly mimo lidské vnímání. Je to k údivu ale kastrace prvního křečka přišla už v jeho 4(!) letech. Po tomto zážitku začal studovat patologii a gynekologii ve své domácí studovně. Ve svých 11 letech přišel na chuť extrémní hudbě a za poslechu stálic popové scény Dimmu Börgir se jal kastrace sebe samotného.
Vždy pozdě v noci se ujmul svých meditačních schopností a pomocí mimosmyslového vnímání strašil děti ve spaní. V ranné fázi svého života si také osvojil hru na 4-5strunnou harfu, s kterou odehrál plno koncertů a především vydal 7'' split s kapelou Papucz.
Poté kvůli svému kastračnímu cítěni musel emigrovat do Severního Německa. Tam se udává historická událost kde se Kaneček setkává s Plešatou Zpěvačkou. Inspirován jejími prachsprostě dlouhými kadeřemi se ujímá spolupráce s ní a společně vydávájí platinovou desku, nazvanou Bob and Bobek covers, kterou jsou poctěny tyhle dvě legendární postavy.
Ve svých 16 letech se vrácí do ČR. Pln radosti z návratu do vlasti se však dočítá v Blesku že Plešatá Zpěvačka byla znásilněna a zavražděna vokálistou z jeho oblíbené kapely O-zone, která mimochodem zrovna začíná být populární.
Kaneček byl po dobu svého života, ovlivněn především transsexualismem, stejně jako zbytek kapely Plešatá Zpěvačka.
Po dobu svého působení se dostává do styku s literaturou a začíná dělat své básně, povídky a různé zvěrstva. Po vzoru Kanečka si teenageři celého Jablunkova nechávají narůst dlouhé vlasy a dlouhou basu.
I přes mnoho neúspěchů na poli jeho života se Kaneček dále odhodlává k dalším extrémním pařbem na pódiích i pod ním. Svému tzv. Defekačnímu Reflexu zasvětil celý život, což je něco jak když máte celý život zácpu. Nyní se Kaneček snaží o maximální počet mrtvých občanů na vozovkách Třince a přilehlých obcí.
Nezbývá než mu popřát hodně úspěchů.

a co je to literární osobnost? Kaneček jí asi není, ale tváří se tak, věř mi, znám ho. 3EI52 Pozvánka od sousedů na skartovacím papíře a za oknem sedí debil

evalota47
28. 09. 2005
Dát tip
Blllll-šem ouplnej bžídil a tlouba bes fantasíííe.savidim

Despair
28. 09. 2005
Dát tip
natali a , evalota47 : lidi lidi neblaznete vzdyt to je totalni sracka

dva_karlove
28. 09. 2005
Dát tip
Panebože... Najde se tu jediný inteligentní člověk, který by pochopil smysl kategorie "Medailonek lit. osobnosti"???

Natali_A
27. 09. 2005
Dát tip
Já z toho nemůžu... V jste takoví umělci, že já to nepochopím.. je to úplně napsané takovým uměleckým způsobem... hej naučte mě to pls někdo... tip

No :-)) nic nového pod sluncem, je to přesně tak. přiznávám. až na tu vlaszní kastraci. Def.Ref alias Kaneček

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru