Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zimní časy

23. 01. 2001
1
0
584
Autor
Darebka

Toto je má prvotina,která vznikla v době,kdy mi nebylo zrovna nejlépe... Kdyby mě Včela neukecal,asi bych jí sem nikdy nedala.Je víc o pocitech než o stylu.

Cítím vůni zetlelého listí nálady se ve větru točí. Hlavou teď tisíce myšlenek běží a slzy se mi derou do očí. Nebe vytvořilo šedivou hradbu apatie zcela ovládla mé tělo. Monotónní chůze a otázek plno. Kdo jsem a kde zítra budu?!? Zima už svůj nástup ohlašuje pode mnou se řeka valí líně. Vyzývá mě?Nevím... Přemýšlím. Kolikrát ještě srdce zabolí mě? Do očí mi vítr vločky vhání. Vím,že nemůžu čekat na zázraky. Život plno možností mi dává tak proč mé já se tolik brání???
Catrin
17. 08. 2003
Dát tip
moc dobrý, líbí se mi když čtu báseň a je z ní vidět jak se člověk cítí,*

Vcela
25. 01. 2001
Dát tip
Přesně tak!Buďte na ni milí.Jinak se nám lekne a už do konce života nic nenapíše!!!Což možná stejně neudělá.Ale hlavně by mi ještě pěkně dlouho vyčítala,že jsem jí do toho navrtal já a že je to má chyba!!! :-D

fox
24. 01. 2001
Dát tip
HMM, NEJNI SPATNY

Merle
24. 01. 2001
Dát tip
nebudu trhat tvé vnitrodušní pocity nějakou hloupou kritikou tož jen vítej

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru