Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozvrat 3: Zas a navždy

04. 10. 2005
0
0
795
Autor
Mendulka

Zas a navždy

Měla jsem lásku, přišla jsem o ni.
Tys ji měl taky, nestýská se ti po ni!!
Mě to bolí. Moc se mi stýská.
Tebe ne, tvé srdce si rychle jinou získá.
Nenávidím své city, nenávidím sebe.
Co ty o tom víš?! Já miluju tebe!
Odtrhls Julii od Romea - zabil jsi mou lásku.
Odlákals Adama od Evy - tak proč máš jinou krásku?
Odvedls Caesara Kleopatře - tak proč mi bereš sebe?
Oddělils šálek od talířku - nevidíš že nuluju tebe?


Vihar
04. 10. 2005
Dát tip
šálek od talířku... viz krásný český film Dívka na koštěti Holka, nejhorší je, když se zoufale upneš na odmítaný cit a toho, koho sis kdo ví proč vyhlédla. Ale pořád je lepší se utápět doma na posteli v sebelítosti, než skončit v nemocnici. (Je fuk jestli gynda nebo úrazovka) Postav se před zrcadlo a zeptej se sama sebe, jestli si takhle představuješ lásku. Prober si svůj vztah se staršíma kámoškama, (i kámošema) čím jich bude víc, tím líp, nech si povyprávět jejich příběhy, pozorně jim naslouchej, no a poohlídni se po jiném. Ve škole, na táborech i před vaším barákem určitě běhá hned několik vhodných kluků. Jen svý vášně drž trošku na uzdě, alespoň tak, abys hned pro ně nekrvácela. Takhle to za to vůbec nestojí..

Mendulka
04. 10. 2005
Dát tip
strasne moc ti dekuji za radu. tuhle basen jsem psala pred tremi lety. ted jsem uz dva roky stastně zamilovana a tomuhle co bylo se obcas uz jen zasmejeme

Vihar
04. 10. 2005
Dát tip
No jo, rádo se stalo. Příště mi to prosím napiš předem do prologu, ať si zbytečně neošoupávám kopýtka a podkůvky o klávesnici.

Mendulka
04. 10. 2005
Dát tip
jasny:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru