Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Double

05. 10. 2005
0
0
1272
Autor
Mendulka

Miláčku

 

 

Svíčka plápolá,

její plamínek ozařuje tvou světlou pleť.

Líbám těna rty,

poslední polibek,

jsi tak krásný v plamínku svíčky..

Ležíš bezstarostně, jako když jsem se dozvěděla o té druhé.

Vnímám jen tři rozdíly - dvě rány do hlavy a nedýcháš.

Podvedls mě miláčku, za to se platí.

Jsi tak krásný v plamínku svíčky

 

Medvídek

 

Plyšový medvídku,

ty feťáckej hajzlíku..

Co to máš v tělíčku?

Koks místo vaty?

Ty se fakt nestydíš . roztomilá hračko?

Někdo tě rozpárá, roztrhá na kousky,

touhu bude hltat z útrobtvých.

A co když, medvídku, to bude člověk sotva metr?

"Budeme umírat spolu a v náruči."


montasek
21. 11. 2005
Dát tip
Víš...vím dost o tom co sis prožila...ale neveděl jsem, že to umíš dát taklhe dobře a přesně (to možná není ten výraz který chci použít ale jiný mě nenapadá) vyjádřit....ale sem rád že píšeš a sem rád že takhle píšeš. Jen jestli můžu - nehádej se s nima tolik...nemá to až takovou cenu :) a Ještě byl bych moc rád kdyby jsi mi je dala sama přečíst abych je nemusel nahodou nacházet tady...

Pearlian
05. 10. 2005
Dát tip
Stojíš o hlubší kritiku? Miláčku - ta se mi líbí, jelikož je pravdivá a znám tenhle pocit i hlubší význam slov. Medvídek - tady se mi líbí námět a spojení slov:Plyšovej medvídku a ty feťáckej hajzlíku.... jen ten zbytek už není tak milej... je to pak vážnější a pak už to neni blbůstka

Whitesnake
05. 10. 2005
Dát tip
Luciééééé, podívej co uďáli s tvým méďou z Bogoty!!!

Mendulka
05. 10. 2005
Dát tip
ja vim.. kdyz ja se nevyznam v tom kam to radit.. na tohle sem blba.... takze tam davam blbustka, aby to nebylo spatne... no kazdopadne.... dekuji za pochvalu.. vazim si toho

Mendulka
05. 10. 2005
Dát tip
Whitesnake-a proc bych nemohla pouzivat namety z okoli? dela to spousta lidi a stousta autoru si na tom vybudovalo jmeno....tak proc bych ja nemohla pouzit namet z venci ktery me zajima?

Whitesnake
05. 10. 2005
Dát tip
...kde jsem napsal, že bys nemohla "používat náměty z okolí"? jen bych tě prosil, aby sis po sobě dílko vždycky přečetla a ne ho hned hned nadrženě dala na odiv, máš tam chybky. A nečerti se... pokud něco publikuješ, musíš mít pevné nervy na to, že ti někdo napíše nějaký komentář. Chtělo by to se vypsat a až pak publikovat.

Mendulka
05. 10. 2005
Dát tip
davam to sem hned abych to pak mohla vylepsovat. tohle nezmenim... a chyby.. bohuzel jsem dislektik a dalsi 2 dis k tomu a chyby si holt opravit nemohu ani nemam nikoho kdo by mi je opravil

Whitesnake
05. 10. 2005
Dát tip
...je tu na Písmákovi instituce redaktorů, která ti ráda poradí. Apropos, proč musí každý dislektik mermomocně básnit?

Mendulka
05. 10. 2005
Dát tip
jak to myslis?

Whitesnake
05. 10. 2005
Dát tip
Jak jsem to napsal. Proč se pokoušíš psát, když ti možná jde lépe něco jiného?

Mendulka
05. 10. 2005
Dát tip
protoze me to bavi? je to zlocin?

Mendulka
05. 10. 2005
Dát tip
vim ze mi jde spousta veci lip. a jine slohove utvary nez poezii pisu nejlip ze tridy a jsem predevsim recitatorka, ale basnicky me proste bavi.. tak proc bych je nemohla psat?

Whitesnake
05. 10. 2005
Dát tip
ne, to opravdu není zločin. Mě třeba baví koupat svou dcerku, mám sem šoupnout fotku. Baví mě popíjet whisky, bude tě bavit, když ti o tom napíšu? Baví mě toho moc, ale ne všechno by bavilo i tebe. Už chápeš?

Mendulka
05. 10. 2005
Dát tip
jo jenze koupani dcery a piti whisky sem nepatri... psani ano. s dcerou prid k nam do materinky... tam nas s tim bavit budes... a pokud te nebavi cist moje veci tak je proste necti.

Whitesnake
05. 10. 2005
Dát tip
Máš pravdu - když já ale mám jednu blbou vlastnost, že nemůžu vědět dobře, jaké tvé dílko bude a tak na něj kliknu, jestli bude k přečtení. Jestli vykazuješ nějaký vývoj, víš? Ale dost, už tě nebudu prudit, přeji více inspirace.

Mendulka
05. 10. 2005
Dát tip
neprudis.. nenastval me tady jeste nikdo. dekuju za kritiky...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru