Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proc?

25. 01. 2001
0
0
1008
Autor
BLOOSEN

Prolog? Proc?

Nekdy nemam o cem psat a mam chut se na vse ptat. Proc je modre nebe? A proc chci jen tebe? Proc jsou lide chudi? A proc led tak studi? Proc rano slunce vychazi? Proc lide prijdou a odchazi? Ptam se, proc jsem stale sam? A proc si tak sam pripadam? Proc se vlastne na vse ptam? Snad je mi smutno? Nevim sam...
CZlovek
25. 01. 2001
Dát tip
No na první otázku bych Ti mohl odpovědět: je to kvůli tomu, že... Ale o tom to přece není. Tyhle pocity znám bohužel až moc dobře. A můžu Ti říct jen jedno: nejsi sám, máš přece NÁS!!!

Merle
25. 01. 2001
Dát tip
když jsme zjistil že ani největší mudrouši mi na tohle neodpovědí, vykašlal jsem se na ptaní a radši šel dělat něco proto, abych sám nebyl... a nemusel se ptát.

pjz
25. 01. 2001
Dát tip
Where do I go? Follow the children. Where do I go? Follow their smiles. Is there an answer in their sweet faces That tells me why I live and die? Follow the wind song, Follow the thunder, Follow the neon in young lovers' eyes ... (Hair - Where do I go)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru