Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O tygrovi

10. 10. 2005
0
0
851
Autor
Dvanáctka

Dlouhá nudná hodina fyziky...



Žil byl jednou jeden tygr. Jediné co dělal bylo, že pořád skákal ze stromu. Nikdo to nechápal. Kdyby ses radši učil lovit a starat se o mláďata! K čemusi je tohle? Jenomže ten tygr nechtěl pořád jenom žrát, radši šel a skočil ze stromu. Ostatním to připomínalo sebevraždu – skočit z takové výšky bez jakékoli záchrany… Jenže o to právě šlo – zkusit, co to udělá, je jedno, že si jenom rozbiješ držku a k ničemu to není. Ten tygr tak skákal celý život. Až do té doby než se jednou pod stromem nabodl na větev a umřel. Ono se nic nestalo, ostatní tygři krásně žili dál, lovili a měli mláďata… Jenže něco je sralo… A občas si někdo zase skočil z toho nejvyššího stromu. Většina tygrů to nechápe, ale je to strašně důležité zkusit jestli tím skokem se nenaučím lítat…


La_Muerte
18. 04. 2006
Dát tip
nejdřív jsme myslela,že kopíruješ Bachova Racka...ale ten konec byl uznávám originální:-)))

hastrman
11. 10. 2005
Dát tip
no panenko skákavá... dobrý do-fóra-příspěvek

Eidam
11. 10. 2005
Dát tip
souhlas s mistrem samem. ale nápad tam je :))))

wišně
11. 10. 2005
Dát tip
má to hezký ukončení, ale chtělo by to lepší vyprávění než se dostanu k pointě, protože se ti taky může stát, že to začne být nudný, aspoň že to je krátký. ale ten konec je vážně hezký!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru