Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nedokončená

14. 10. 2005
0
0
1695
Autor
Zetor

zůstane to takhle, počtěte si kritiku! je to jeden z těch případů, kdy kritika smetla dílo

Miluju velká nádraží a pokaždý se třepu
pokaždý když si představím, dva krásný vlaky v depu
...
(to be continued... jdu na pivo)
zelva
29. 10. 2005
Dát tip
Miluju rychlíky, co mě přímo domů dovezou, bohužel takové když potřebuju nejedou, a tak mám občas náladu pěkně zkaženou... protože se bojím přestupů

Zetor
16. 10. 2005
Dát tip
a já tě osahávám

Zuzulinka
16. 10. 2005
Dát tip
chlípníku?...nevíš s rukama kam? do kasy Ti je dám..Tvéééééééé

Zetor
15. 10. 2005
Dát tip
Zuzulinko, ty mě miluješ a já tebe taky, tak jaký saky paky, jaky pak copak, sedneme na vlak, na ňáký šourák do Nový Paky, ty sundáš šraky, ja taky, zrobime ty podivne milostne klikyhaky, bude mi fajn a tobě taky, ty si zakuřiš i když nekuřiš a ja začnu i když sem přestal, a pak nas vyhodí z toho vlaku, a bude rano v naklaďaku, nadraži prazdne, někde v řiti, a ja ti tam povim proč píšeš básně, lasko, pro mě a hlavně za mě, abych se netrapil :-) děkuju

Zuzulinka
15. 10. 2005
Dát tip
takové vyznaní k slzám mě dohání s náznakem úsměvu lístek si kupuji na vlak kde s tebou se v pismenkách miluji stanice bůh ví kde a prázdné nádraží kde ticho v mlze se snad slunci uklání na prázdné lavičce pod holou haluzí sedíme jako dva blázniví tukani....o)) Hezký den:o))

Zetor
15. 10. 2005
Dát tip
To bylo tukaní tokání!!!:-)) jedna z nejvýznamnějších událostí na tomto serveru!!! Nikdy lásko, nikdy to nesmažu, přísahám, a jestli jo, tak slova tvá stejně navždy zůstanou v mém srdci jako krůpěj čiré milostné poezie v tomto krutém, nemilosrdném, přetechnizovaném, brutálním světě, kde je od lásky ke kondomu jenom bezcitný krůček. Když na tebe pomyslím, jako bych ptačí chřipkou strádal, zažívám pubertální muka. Navždy Tvůj, Tukan.

Zuzulinka
15. 10. 2005
Dát tip
na ptačí chřipku se umírá hochu, posečkej cvíli uberem trochu...velkých slov i velkých gest, známých i neznámých cest... raději sednem si starý brachu na kopu uhlí v tom náklaďáku..budeme dělat capiny, život je předci jedinečný a jediný:o))

Zetor
15. 10. 2005
Dát tip
ó lásko jak ostrá odpověď která mou lásku sťala! už tě nemiluji defibriluji tralala lála

Zuzulinka
15. 10. 2005
Dát tip
řekla jsem si, že tak rychlé vzplanutí bude jen omyl a klam takže se vlastně mám když ve vagónu sedím bez hnutí:o))

Tak na pokračování jsem tedy opravdu zvědav...míra jeho originality bude jistě přímo úměrná počtu vypitých pif. Prosím avi.

Zuzulinka
14. 10. 2005
Dát tip
osobák, třeba s náklaďákem....jak přeněžně se berou hákem:-)) než průvodčí jim další jízdu zapíská a ostýchavě zvednou troleje tak ještě třikrát mladík Osobák, slečinku Nákladní veme z voleje:-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru