Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nuda.

15. 10. 2005
0
0
1063
Autor
Jaromir_D

Nuda.
Kolikrát nám přišlo na mysl, proč jsme tu na světě. Tak jsem se dověděl že máme pomáhat jeden druhému, být pracovití, vynalézaví, budovat, podporovat dobro a tak dále. A když budeme zahálet, lenošit, tak náš trest bude NUDA.
Tak jsem si pomyslel, takový trest snesu kdykoliv. Pak jsem si vspomněl,že to není tak snadné. Když jsem se nudil, byl jsem bez nálady, mrzutý, hledal jsem na každém chyby, skratka nic mě nebavilo. Hned jsem změnil myšlenku že tak bych nechtěl žít. A uvědomil jsem si že nudit se, to není tak lehký trest.

vesuvanka
22. 10. 2005
Dát tip
Myšlenka se mi líbí.... TIP Diana mluvíš mi z duše - muset poslouchat nudné řeči (rodinné ságy a všelijaké drby) nejen z nucené zdvořilosti, ale někdy i nechtěně - například ve vlaku

Jaromir_D
15. 10. 2005
Dát tip
Vy jste si spletl, relaxovaní, odpočinek z nudou.

solomon
15. 10. 2005
Dát tip
no ale z tvýho podáni tady,aspoň podle mě se odpočinek=nudě s timhle asi oslovíš málokoho ale třeba se pletu

Jaromir_D
15. 10. 2005
Dát tip
Když budete za dlouho odpočívat, tak budete mrzutý, a hledat na každým chyby.

Diana
15. 10. 2005
Dát tip
Myšlenka je to velice dobrá. Nuda je skutečně strašná věc. Jenže víš, já znám nudu jedině v případě, že musím, prostě musím - například ze zdvořilosti - strávit nějako dobu s otravným člověkem a poslouchat pitomosti, které říká (většinou nějaké rodinné ságy o lidech, které neznám). Prosím tě, příteli, oprav si chyby:správně je - vzpomněl, zkrátka a mění se mínění, případně názor - ne myšlenka.

rodinné ságy o neznámých lidech jsou good. :)

Jaromir_D
15. 10. 2005
Dát tip
Diana. Díky ya pozitivní kritiku. Sundám klobouk, čepici, co napsali kritici.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru