Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Snít znamená na chvíli se od země odlepit

28. 01. 2001
0
0
619
Autor
Mystery

...někdy je fajn jen tak se zasnít, nemyslíte ?...

Buď tiše, poslouchám co tvý srdce do mě píše. Nic neříkej - opakuju ti znova, byly by to jen prázdný slova. Smočím se v tvých studánkách, smyju ze sebe pozemskej prach. Asi mě teď motýl pohladil. Tak milý a něžný ke mně byl ! Ale byl to tvůj dotek plný fantazie. Pro takové chvilkové štěstí člověk žije. A jako struny kytary, rozechvěl mě ten tvůj dotek malý. Mé tělo říká "ještě" ! Potřebuji ho jak vyprahlá zem deště. Jsem poušť vyprahlá a pustá, co nastavuje polibku deště ústa. Místo polibku, ale jen ústa řeknou, že tu hrajeme frašku pěknou. Měl radši tiše být a nechat mě ve snění žít. Teď jsem v realitě šedých dnů ...odzvonil konec mému snu...
soale
02. 02. 2001
Dát tip
hlavne tam casto chybi rytmus ....

proto
28. 01. 2001
Dát tip
je to fajn se zasnít, no musím říct, báseň nemá moc originální myšlenky

Somalec
28. 01. 2001
Dát tip
ac ses chtel(a) odlepit, zustala si na zemi... a taky to tvý, prázdný :-((

inventor
28. 01. 2001
Dát tip
Asi bych ti měl napsat, že mě nepotěšily tvé jednoduché rýmy, také. Větším problémem je však prozatím i nevybojovaná obraznost, nad básnickým obrazem je třeba více třeštit i myslet, je třeba tápat a nebát se inovace.

Připomíná mi to trochu táborákové písničky,ale to by nemělo ne ? Dovolil bych si navrhnout asi toto : dílko vzít,promyslet,přepracovat a znovu zařadit... :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru