Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Emma

22. 10. 2005
4
0
1081
Autor
flisa

EMMA 

Minulý týden v sobotu v dřevěném podkroví na kamarádově chatě při oslavě narozenin.

Přistoupil ke mně a zeptal se: „Chceš vědět, za co stojí žít?“

Neodpověděla jsem. Nebyl čas. Chytl mě za ruku, společně  jsme pod vlivem vyšplhali točité schody, a že to dalo kurva práci, kde mě v prvním pokoji povalil na postel. Na první pohled byl hezký a zpod propoceného trička se mu rýsovaly svaly.

Předehra se nekonala. Někde jsem četla, že holky si to zaslouží. Bullshit. Takže mě povalil na postel, vyhrnul džínovou sukni (diky tomu, kdos je vymyslel) a zabořil svůj načervenalý nos do mých kalhotek. Byl statečný. A to bylo asi tak všechno.

Měl pocit, že odvedl dobrou práci. Zapálil si posledního jointa, lehce popotáhl, přidusil se a nabídl mi. Já už si jen spálila jazyk, nic nezbylo.

Někdy mi říkají Emo, někdy zase Agháto. Ema má mámu, máma má Emu. Já mámu měla dvakrát. Zatím. Psa Aghátu jednou a bohužel ne navždy. Taky jsem měla své první kolo, svou první aktovku, svou první podprsenku a svůj první sex, minulý týden.

 


flisa
29. 10. 2005
Dát tip
:-) tisíceré díky

45rpm
23. 10. 2005
Dát tip
Povedené.

Jeheheman
22. 10. 2005
Dát tip
hlavní hrdinka je kravka a snad nemá cos společného s autorkou:o) napsáno je to hezky a naprosto odpovídajícně záměru. tak třeba za té

flisa
22. 10. 2005
Dát tip
dekuji za mou druhou virtualni kritiku vubec:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru