Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozvod muže s debilem

Výběr: jenyk
25. 10. 2005
2
0
1240
Autor
Zetor

Jeden domovní důvěrník, starý slintala který v životě nedokončil jedinou větu, idiot žoviálně poplácavající každého neopatrného souseda koktaje přitom s nepříčetným výrazem to svoje: "Kámáráde, sem tam byl a on a já jsem mu říkal a on říkal, chá... co ti budu vykládat!", notorický stěžovatel, udavač a lhář, člověk, který býval v KULTUŘE obrovský, ale vážně Strašně Velký Zvíře a organizoval nejrozmanitějších akce - od každoročního lampiónového průvodu ve Lhotce až po velkolepé vystoupení Gottwalda s Vložkou pro stopadesát nadšených Petřkovických pionýrů - tak tenhe pán - tento pablb který se s každým zná a s každým si tyká, samozřejmě i s Primátorem (a je mu jedno, kdo tam je), človíček, který se během tří nepodařených vět dokáže třikrát rozplakat, tak tenhle pán má od své osmadvacetileté dcery plnou moc...

...a já se s ním rozvádím.
zelva
29. 10. 2005
Dát tip
tak to chce pevné nervy a ostré lokty a nej právníka!!!

Ba ba, kde jsou ty časy lampionových průvodů a milovaného soudruha Gottwalda... byli jste v pionýru???

Zetor
26. 10. 2005
Dát tip
Mamula býval na Ostravsku hlava rodiny, Komo di tutti Komo. Měřil dva metry čtyřicet a umřel když v hlubokém předklonu uvazoval svému pravnoučkovi pionýrský šátek. Prostě se zlomil.

Zetor
26. 10. 2005
Dát tip
Je 25. únor (výročí, jak jinak) roku 1980aněcomálo, zima jak v ruským filmu, padá sníh s deštěm. Na plácku padesáti čtverečních metrů, tam kde je dneska v Ostravě socha Komenského, přešlapuje zimou dvěstě-třista prokřehlých dětí. Rachetický haviř evidentně posilněný šnapsem, neustále chrchlající a smrkající, vrávorá od jednoho sněhuláčka k druhému, uvazuje jim rudý šátek a hladí je po tvářích svou starou, posmrkanou, kamennou dlaní. Celá akce trvá dobré dvě hodiny, děti mají na sobě jenom polobotky, tesilky a modré umělohmotné košile. Dva měsíce jsem chyběl ve škole - těžký zápal plic. Stát se to dvacet let zpátky, exnu. Co myslíte, nemám zkusit dostat z komoušů nějaké bolestné?:))))

Však ty jsi vlastně nasazoval život pro svou drahou vlast a málem jsi pro pionýrský šátek zemřel. Zasloužil bys, aby tě vlast odměnila. Peníze však nejsou nazbyt. Požádej o řád :-)

papouch
26. 10. 2005
Dát tip
bych to vyřešil elegantněji, všem současnejm komoušům bych naočkoval zápal plic. Ať exnou voni. :-) A hned by bylo peněz nazbyt, na daj-li medajli bych se vykvák :-)

Zetor
25. 10. 2005
Dát tip
a největší paradox na závěr: přestože dálky připomíná Putina, mimiku má jako George Bush

papouch
25. 10. 2005
Dát tip
to se zná i se soudruhem Mamulou? Tak to musí být opravdu dobrý soudruh, temhle soudruh!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru