Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

baBINEC

01. 11. 2005
0
0
4122
Autor
Theuška

Chtěla jsem tu nechat pozvánku v pdf a nebo jpg, ale protože nevím jak, tak je to kapku delšííííííííííí :o) (kdyby mi chtěl někdo poradit pro příště, vůbec bych se nezlobila - děkuji :o)))

Všichni, kdož se rádi nechávají udivovat jinakostí, krásou a hnusem - právě pro vás je určena následující zvěst!

8.11.2005 proběhne v Kujavách (laskavě najděte na mapě :))) v galerii Grunt, Kujavy č.1, vernisáž výstavy sedmi BAB - baBINEC.

(studentky Ostravské Univerzity, katedry výtvarné tvorby a institutu pro umělecká studia - Lenka Nohavicová, Jana Gutteková, Jana Kubiznová, Petra Hautová, THEodora Glacová, Tereza Ručková a Marie Horáková)

Vystavenými exponáty budou autorské knihy, texty, grafické tisky a sochy. (ateliér papír-kniha, grafický ateliér a sochřská dílna)

Začátek akce bude v 17:30 a konec dle našich sil - spacáky ssebou!
Hudební vložku obstará Olomoucký rodák, otvírač závor a Sovinecký pokladní - Leopold "Kecal" Ullmann (člen legendárního hudebního uskupení VRÁNA)
Jídla a pití bude dosti, můžeme se "udivovat" až do rána.

THEodora
(Craerassy pozor! - dole v Kujavach je ostrá pravotočivá zatáčka!!!)



Autobusová spojení z OSTRAVY:
TAM -
16:20 Svinov, horní zastávka - 17:10 Kujavy
SEM -
18:09 Kujavy - 18:50 Ostrava
20:17 Kujavy - 21:00 Ostrava








Craerassy
10. 11. 2005
Dát tip
ježííííš!!! a já to nevěděla!! kurnik! a přijela bych:-(((( Theuško, snad budeš zase něco pořádat, zprávy už mi jdou, tak se budu těšit!!

Theuška
05. 11. 2005
Dát tip
Tak jo, lidičky! Všechny BABY se na vás těší! To bude BINEC :))) Hlavně nezapomenout nastoupit do zprávného autobusu, či trefit se autem do zprávného směru (je to mezi Bílovcem a Fulnekem, z Ostravy směrem na Olomouc) Těšíme se na vás!!!! (případné hudební nástroje ssebou!)

Zuzulinka
05. 11. 2005
Dát tip
tak Vás tam všecky zdravím, teď jsem zjistila, ža toto datum je vprostřed týdne, což je pro zasloužilou matku takřka nemožné se urvat od svých ratolestí tak mě to mrzí, snad někdy jindy ať se to tam hezky vystavuje a bavte se i za mně:-))

Theuška
02. 11. 2005
Dát tip
David je lenivý mi je vyvěsit na net a já to neumím. Už ho tím dusím asi měsíc a furt nic. Lump jeden! A co ty? Přijedeš na vernisáž? :o)

Theuška
02. 11. 2005
Dát tip
No určitě! Když už se tady vypisuji s těmi autobusy... :))))

Zly
02. 11. 2005
Dát tip
:-)) babince mě baví, když to půjde, přijdem vás omrknout

Petr_Pan
02. 11. 2005
Dát tip
zní to zajímavě velice velmi. škoda, že tak daleko ..

Zuzulinka
01. 11. 2005
Dát tip
jestli pojede Craerrassy..tak se svetu s ní:o)) pevně připoutána

Zuzulinka
01. 11. 2005
Dát tip
svezu

helemese

Theuška
01. 11. 2005
Dát tip
pojede spousta lidi - alespon doufam... Ale ja uz bohuzel budu od rana tam. Ale neni tezke se tam dostat. Ten autobus, co zastavuje na svinove (nahore) ma na sobe napsano Odry a jede takhle: Ostrava,Mor.Ostrava,Průmyslová MHD Ostrava,Mar.Hory MHD Ostrava,Hulváky MHD 16:20 - Ostrava,Svinov,mosty horní zast. MHD přestup na vlak Ostrava,Poruba,vozovna MHD Ostrava,Poruba,Fakultní nemocnice MHD Klimkovice,Václavovice MHD Klimkovice,,hřbitov MHD Klimkovice,,kult.dům MHD Klimkovice,Josefovice,rozc. MHD Bravantice,,rozc.Bílovec Velké Albrechtice,,Plemenářská farma Bílovec,,rest.Beseda MHD Bílovec,,žel.st. MHD přestup na vlak Bílov,,střed Fulnek,Pohořílky,střed 17:11 - Kujavy,,rozc.Pohořílky Fulnek,Děrné,rozc. Fulnek,,žel.st. MHD přestup na vlak Fulnek,,nám. Odry,Hvězdová Odry,,prov.ČSAD Odry,,aut.st. Vystoupis v Kujavach a jdes dal smerem na Fulnek (tak, kam jel autobus) a asi za 200 m je po prave strane posledni barak z Kujav - galerie. Nelze minout :)))

Theuška
01. 11. 2005
Dát tip
super! :)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru