Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NA JIH..

01. 11. 2005
2
0
1011
Autor
MADVLAD

Nevím čím to,ale v obdobích,kdy mi je nejlíp,\"lezou\"ze mě ty nejtemnější říkanky,a naopak!Snad abych nezapomněl,že vše má svojí odvrácenou stranu.

Přívaly deště po severní cestě-na jížní směr
Blátivé hroudy,pod plameny touhy
Na chvíli-snad jakoby valouny zlata se zdají
Pak ale nohy o to víc bolí,
A i slabý vánek na zem mě skolí

Zkouším na kostelní zvonec,
Zazvonit molitbu:"Prosím,PROSÍM už KONEC!"
Jako vždy-z nebe dál padá jen sníh!
Ach,laskavá mysli,prosím už utni mé smysly
Ten polní lazaret-vždyť to jsem já!
Bláznivá touho,vteřinu pouhou dopřej mi mír!


Čumák
11. 04. 2006
Dát tip
hehe, tady muzu napsat jen to, co pisou vsichni me, konecne mam taky prilezitost: tak teda: zvonec-konec ... to je straaasne hnusny provazeny rym :o)))) a jinak k tomu radej nebudu nic rikat, abych se nedotkl tve citlive dusicky... :o))))))) HHAHAHAHAHAHHAHAHAAAHHAAH -----------------------------------------------

MADVLAD
03. 11. 2005
Dát tip
Jenyku-prosba o to aby vše skončilo,to je-bystrý chlapík dokážeš být,jen by Ti vzhledem k Tvé prezentované ultraIQokací duši,už mohlo být jasné,že euthanasie má smysl nanejvýš k přerušení nesnesitelného okamžiku-ne nesnesitelné věčnosti.Jinak,nesmyslná mi přijde Tvá nabubřelost-co Ti přijde nesmyslného na té větě-mysl a smysl není totéž-i když-aspoň u mne-u Tebe kdoví!Z Tvých kritik-nejen mne,mám 1poznatek-máš takovou partičku,kde si vždy navzájem pochválíte,otipujete,do výběru zařadíte svoje díla,pak se rád předvádíš před kozenkama-tam jsi rázem"chápavý intelektuál",a pak-když máš hodnotit někoho,kdo není ani"člen kartelu",ani kozenka pontenciálně ošoustatelná-máš jediný metr-musí to nějak šokovat,být jiné-byť jakkoli blbě,a nebo aspoň obsahovat nějaké úderné a efektní slogany.Hlubší smysl Tě nezajímá-vždyť Tvoje teritorium je na povrchu-tam je Tě víc vidět,a o to jde,ne? Snad nejblbější je otázka "PROČ?"PROTO!!Stačí?Dobře-tak třeba proto že dokážu někoho rozesmát,tak jako Tebe-dle počtu hub,se stále popadáš za břicho-tak vtipné to zase nebylo-vlastně to,že je to píseň není vůbec vtip-a fakt,že Tě takové věci tak velmi rozesmějí...nebude to nakonec Tvůj zoufalý výkřik-prosba o hospitalizaci?Moje říkanky nejsou žádná veledíla-ale Tvoje"kritiky"vážně vypovídají především o Tobě!"Už se těším na Tvé příští kritiky-bez ironie-nahrazuje mi to hry na indiány,nebo na vojáky!

no tak tady ted a fakt nevim ...=o( asi dneska moc produkujes .... dej si pauzu ...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru