Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pocity VII

04. 11. 2005
1
0
1310
Autor
kvetanov

Soudní rozhodnutí Předběžného opatření s listopadovým datumem z roku 1996,vyznělo v můj prospěch.Majitelovo odvolání protáhlo konečné právoplatné nařízení až  do září roku 1996.Znělo:"Přípojku do bytu obnovit!"Bydlela jsem již v jiném bytě a dům byl zbourán. 
kvetanov
13. 01. 2006
Dát tip
Tak tohle beru,díky.

blok
12. 01. 2006
Dát tip
ale přece tohle účinkuje i samostatně . není to nádherná absurdita _:-)*

kvetanov
18. 11. 2005
Dát tip
Vesu vypadla mi ,nevím jak,celá předešlá část,a když jsem ji těžce znovu napsala do Písmáka,tak mi bylo odepsáno,že už tu je,ale ona se neobjevila ,tak jsem to vzdala.

vesuvanka
16. 11. 2005
Dát tip
Vracím se k této části po přečtení části poslední a teď tomu moc nerozumím... Soudní rozhodnutí Předběžného opatření s listopadovým datem z roku 1996 vyznělo v můj prospěch.... a nakonec Bydlela jsem již v jiném bytě a dům byl zbourán.... z této poslední věty jsem měla dojem, že do nového bytu jsi se nastěhovala krátce po tomto rozhodnutí a že příběh se tím uzavírá (tak to na mě působí) ..... a v roce 1997 se nekonečné a skoro beznadějné jednání s úřady opakuje.... domnívám se, že věta "Bydlela jsem již v jiném bytě a dům byl zbourán" předchází dalším událostem... asi bych ji vypustila anebo doplnila o rok, kdy jsi se přestěhovala, aby z toho bylo patrné pokračování..... vytrpěla sis toho opravdu moc

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru