Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Balada o kolouškovi

31. 01. 2001
1
0
1546
Autor
Koloušek

Při pohledu z okna na zasněžený les,vzpomněl jsem si na zvířátka,která tam žijí...

Balada o kolouškovi Hluboko v lesních pustinách ztracený v roklích temných sirotek malý koloušek v závějích máčí čenich. Jen trochu travičky,achy ach marně kopítkem hrabe vnitřnosti svírá krutý hlad slzička z očka mu kape. Nožičky slábnou a těžké vločky sněhové mohylu staví... v dálce už vyjí vlkové. Ubohý malý koloušku les tichou prosbu šumí kdo pohladí tě po oušku nasytí chutnou krmí? Ach,kde jsi malý sirotku jen sami vlci to ví hluboko v lesních pustinách závěj zmáčená krví.
;-))))))))

Agronom
20. 07. 2001
Dát tip
ehm...proč ta příroda as... zvířeně dá vždy pravý čas k páření, k plození mladých těžko bys v zimě našel tu kolouška v sněhu úkrytu... jinak ok, ze života:-))

zirafka
01. 02. 2001
Dát tip
napad dobry, zpracovani horsi... zkus na tom jeste zapracovat... :)

Šílená
31. 01. 2001
Dát tip
Koloušku ale to si mi neměl dělat...hele takhle nebudeme kamarádi...pšepiš to a zakonči něčím milým...třeba si ho vem na zimu domů...a z vlků udělej vegetariány......hmmm asi blbost co? no ale když já to četla tak nějak dětskejma očima a nakonci mě to zabolelo...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru