Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

moderní děvče

Výběr: hai_mal, sidonia, Print
10. 11. 2005
27
1
8216

Snad nikdo by nemohl žít při otevřených dveřích. Žijeme tak, že kdybychom byli náhle spatřeni, rovnalo by se to dopadení. Seneca

jedenáct. těžce zachraptěla, její jazyk přilepený k naprosto vyschlému hornímu patru se s notnou dávkou bolesti pohnul. sušák. v momentě, kdy se dostala do sedu, spatřila na polštáři jakési duhové šmouhy, takže poměrně rychle usoudila, že by se mohlo jednat o část včerejšího make-upu, druhá část na tváři vytvořila zcela neznámý obličej… (promnutí očí plných ztvrdlé řaseny) uááá! jen tři hodiny spaní. ráno po flámu. po ránu, po ránu, mokrý hadr na tlamu… v momentě kdy si tohle broukla, ucítila cosi hnijícího, ale s praktičností sobě vlastní usoudila, že bude zbytečné umývat se tak brzy, když to večer bude muset dělat znovu. po odkopnutí peřiny zjistila, že zčásti vysvlečené šaty konečně získaly pod peřinou dostatečně in zmačkaný vzhled a na večer stačí dát je vyčuchnout na balkon. bílá skvrnka ve slylu moniky lewinské se překryje broží s květinou z hm. jen těžko říct, jak to bude vypadat – květina v klíně…?

sobota. den volnosti. den kocovin dnešních i příštích. pohrábla nosní dírky a mlsně si olízla prstíky.

uááá. zívla a definitivně vstala. v zrcadle si zálibně prohlížela ještě poněkud nejasný odraz nahého těla. nějak lepím… postavená z profilu se lehce prohla, začala nafukovat břicho a důvěrně mateřskými dotyky ho hladila. malý, maliný děťátko. kope jak fotbalista!(prudké zatnutí břicha) takové maličké nožičky, celá maminka! a zazubila se při představě sebe hekající na porodním sále při křiku tlačte, maminko, tlačte! kolikrát denně to asi doktoři říkaj?

ale podívejte se na tu linii boků, holka, tys měla být modelkou! škoda tě na děti.

rukama si podepřela svá prsa tak, že najednou byly opravdu mnohem větší a s profesionálně svůdným pohledem se začala přibližovat pomalými ale nesmírně sexy kroky k zrcadlu načež udělala svůdný polibek směrem k roztouženému publiku. děkuju, děkuju, jste skvělí, bylo mi ctí být dnes večer s vámi! (mávání davu, vzdušný polibek a hluboká úklona) ze zadních partií se čvachtavě vydral silný zvuk a známý zápach se rozprostřel po místnosti. škoda že nemám zapalovač, prý to hezky hoří.

v póze botticelliho venuše se zálibně poškrábala v klíně a hodlala si co nejsvůdnějším pohybem prohrábnout vlasy, když náhle… žvýkačka! sakra! a co je…? asi jsem si včera nepodržela vlasy, hnus! v koupelně čekající nůžky ji brzy zbavily nejen peprmintové orbitky ale taky chuchvalce mastných a slepených vlasů se zbytky jídla už jednou snědenýho. odpad byl neprodyšně ucpán. potom to vytáhnu.

ostré světlo v koupelně přece jen odhalilo jakýsi nedostatek. kdybys nekouřila, nemáš uhry, ale to né! tak ty jako nevylezeš, jo? přitlačíme… jau! no fajn, a teď můžu umývat celé zrcadlo! počkat, tady je černý chlup na znamínku! pinzeta, pinzeta… jau! tmavý chloupek byl ve spárech pinzety vítězoslavně zdvižen nad hlavu! jeho vlhký kořínek se okamžitě přilepil na dlaždičku. až uschne, odpadne sám.

cestou do kuchyně se marně pokoušela vzpomenout, který nový „kamarád“ jí v noci tak hezky pomáhal z kalhotek, když je po vysvlečení šatů nenašla. pravda, trošku škrábaly... sakra, byly nové, krajkové! čtyři stovky v čudu!

lednička zela prázdnotou až na kyselé okurky, krabicové mléko, kečup a nutellu, která ale patřila její spolubydlící... pomalinku ji odšroubovala a zanořila svůj prst do tmavého obsahu. hmota jej obalila, takže když si ho strkala do pusy, ulpěla většina krému na bradě. komické pohyby jazyku naznačovaly, že má v plánu olízat si onu bradku. kapičky slin odletovaly na všechny strany. jako pes, napadlo ji. haf haf!

záchod, nejklidnější místo v bytě, čekal jen na ni. usedla a s rytmickým doprovodem všech možných tělesných zvuků počala zpívat svou nejoblíbenější píseň Náhodou od skupiny Verona. toaletní papír posloužil jako mikrofon. náhodou, náhodou lidi potkávaj se náhodou! huú. náhodou… dunělo malou místností a po chvíli zase postupně umlkalo. usnula. opřená hlavou o stěnu, v ruce svírající svůj mikrofon. spala a těžce oddechovala. otevřenými ústy jí vytékal pramínek slin a pomalu se rozléval po stehnech. ozvalo se lehké chrápání…

 

 

v osm hodin večer přišla do baru mladá dívka ve velmi módních lehce pokrčených mini šatech originálně ozdobených nápadnou broží. vlasy měla vyčesané do elegantního drdolu. všichni přítomní muži oněměli úžasem nad tím půvabným stvořením…


1 názor

kalinka
05. 04. 2007
Dát tip
mám něco obdobnýho, jen trošku staršího. leč ne vypointovaného jako ty. ale zase je to jen úryvek...

Alea
01. 06. 2006
Dát tip
Super,konečně mě ty napatalaný kočky nebudou znervozňovat...Ale je to docela síla,nevím jestli to tý holce za to stojí.Je fakt smutný,že je to klidně možný

jde to...:))))

Ale stejne je dost smutny ze po ranu je nejzabavnejsi se pri isteni zubu vychcat do umyvadla :) Je to pekny, jen nevim, jestli by to takova fiflena zvladla...

pekylau
17. 04. 2006
Dát tip
To vis, oni lidi toho napovidaj. Velikonoce ti take preji hezke .... a spoustu prima koledniku.

kujuuu,ale pozor,nikdy neříkej nikdy posledním skelničkám...;) veselé velikonoce

pekylau
15. 04. 2006
Dát tip
S ´´poslední skleničkou´´ jsem defnitivně zkoncoval na Silvestra. A ted mi tady ta samá skleněná nádoba předvedla striptýz celého světového ´´ženství.´´ Můžeš mi ted poradit, jak nemám ve chvíli, když ... ´´v osm hodin večer přišla do baru mladá dívka ve velmi módních lehce pokrčených mini šatech originálně ozdobených nápadnou broží. vlasy měla vyčesané do elegantního drdolu. všichni přítomní muži oněměli úžasem nad tím půvabným stvořením ....mohu dnes po přečtení tvého ´´díla´´ oněmněti úžasem... ? Tip.

angelik
05. 02. 2006
Dát tip
hohohoooooooooo:)to je fajne:) no jo*

tys tu ptákovinku eště nečetla? přiznávám, tak trošku revolta vw smyslu autentičnosti pro literární soutěž...chi ale stejně díííííííík za všechny dnešní tipy:))))

díky moc! a to je to napsáno ještě mírně, by ses divil, co dívky dělají, když si myslí,že je nikdo nevidí... teda ne že bych si o mužích dělala nějaké iluze...:)))

Lyrae
07. 01. 2006
Dát tip
hmmmm, úplně jsem se zasnila při vzpomínce na smutného jana:))) Pavlíka kerého? Příště jen necenzurovat, ať se patřičně vyděsí, jaká ve skutečnosti jsme vílí stvoření:) no, můj názor znáš, dílko je výborné a hlavní je, pokud je spokojen autor takže buď na to hrdá:)))

ginevra
06. 01. 2006
Dát tip
ponor do životní "filozofie" některých jednodušších slečen, kterých je, mám pocit, nějak víc a víc a víc... líbí se mi moc, i když z ní na mě padl trochu spleen . t*

kujůůů, myslim, že ty pravé moderní dívky mají ještě jednodušší životní názory a myšlenkové pochody...:)))) jo, lyrae, myslim, že to neuslyšíš z úst autorky... křápek to tušim nevybral...fňuk...:(

Lyrae
06. 01. 2006
Dát tip
Blbec!!!! Ignorant jeden!!! tak ti uspořádáme soukromé naturalistické čtení...:) jak tože to nevybral? snad se našel ve vaší třídě nějaký větší skvost?

asi jo, já nevim, když se předčítalo třídně, spala jsem spokojeně na lavici...já bych vybrala pavlika a jeho našeptávače! (ale křápek měl scenzurovanou verzi, takže to může být tím...)no jůůů, život je SMUTNÝ...JAN :)))

Brosqička
03. 01. 2006
Dát tip
huh! hustý :-))) Myslím, že to opravdu sedí a žes to vystihla. Skvěle napsáno (akorát úposlední větu bych oddělila od předešlého odstavce) *T*

chů, magická hrnice dvaceti tipů překonána!!! (hm, připadám si jak voloďa:)))))) kujů moc, já se při psaní zas ohromě bavila...:)

Pisces
18. 12. 2005
Dát tip
hustý -:)) t*

kujů, chrochtám blahem!!!:))))))))))

Lyrae
18. 12. 2005
Dát tip
dokonalé, málem jsem sebou sekla smíchy:))) fakt výborné, jestli to letos neuslyšíme na čtení, tak odsoudím všechny profy co s tím měli co do činění:))) docela humus místy:))) a brož mě dostala...ikdyž ty sliny na záchodě...prostě fakt povedené, to téma nemůže už nikdo napsat líp:)))tip jako blázen

Print
27. 11. 2005
Dát tip
Tohle fakt stojí za to si to přečíst!

sidonia
26. 11. 2005
Dát tip
kuuurva *tv+par avi/muze se libit popremyslim o klubu

chi! to je správná reakce!:-))) dík

sidonia
26. 11. 2005
Dát tip
to bylo uznani ne pomenovani:)

já vim, si toho vážim:-)

Vihar
23. 11. 2005
Dát tip
Co všechno děláme? Protože máme ptáka, drbeme se na něm. Drbou se valaši i hřebci. Je to přirozený, ale to nepochopíte, protože ho nemáte, a nesvalujte to na to, že se nemejeme, protože se drbem i právě potom, co vylezem z koupelny. Ženský nás za to neustále mlátí přes ruce, přitom my je nemlátíme, když (se) drbou všude jinde :o)

hm, to nejni zrovna kritika k mému "veledílu", že ne? mimochodem, celkem vim, co páni dělají, ale protože dokážu zachovat tajemství, statečně o tom mlčím, aby o ně dámy neztratily zájem!:-) nerada to říkám, vihare, ale ty se v tomhle tématu docela vyžíváš...:-)

Vihar
23. 11. 2005
Dát tip
Jste mě zvrhly, vy.. vy.. vy skoropanny, že já sem vůbec lez..

na nás to nesváděj, alibisto!!!:-)

Vihar
23. 11. 2005
Dát tip
ste mě zatáhly do klubu a svlíkáte...z mé skorojinošské kůže jo!

"hoch hroší kůži má, proč není hrochem?" ...to je skvělá písnička...ach... "ten cit ho spaluje jak svíci plamen, umře snad zaživa, zbytečně mlád, tři slůvky pravdivá než bude ámen, on měl ji rád, on měl ji rád mu na náhrobní kámen dejte vytesat!" pardon, chce se mi zpívat, to ta zmínka o kůži... no, obviňuj si nás jak chceš, my jsme čisté jak okvětí bílé lilie, viď, kolegyňko?:-) jo, a jdu se věnovat něčemu bohulibému tak se mějte a diskutujte v diskuzích, ne kritikách, radši...

eleja
23. 11. 2005
Dát tip
skoropanna nemuze byt zvracena, to ty si tady pokazde vyberes nejake zajimave tema, tak to na nas nehazej ... laskave :-))))))

Frenki
21. 11. 2005
Dát tip
no jo, je to naturalismus :-) ale vážně - zkoušela's už někdy zapálit prd? Ono to fakt může dopadnout jak South Parku, no prostě to dál nebudu rozvíjet, ale je to nebezpečné....:-) Ještě jedna prosba před pochvalou: Nepiš nic takového o chlapech :-) jinak: --*[skvělé!]*-- :o)

neboj, ale vědět, co všechno děláte... to by byl matroš...:-)

Frenki
21. 11. 2005
Dát tip
ne, raději ne (btw nevím, jestli's viděla Kubáčkovy fotky z jarňáků) :-)

ee, pošli Efka86@seznam.cz

díky, úplně se rdím a tetelím blahem...:-)))

zatloukání hřebíků je všeobecně jednodušší...:-)

Vihar
18. 11. 2005
Dát tip
Třímáš-li v ruce kladivo, celý svět je pro tebe hřebík.

eleja
17. 11. 2005
Dát tip
vihar: jou, jou ... at ziji!!!!!!! :-)

tý jo, já mám výběr! juch! :-) půjdu slavit, myslím...:-)

eleja
14. 11. 2005
Dát tip
slav, jen slav, ale bacha, at ranko nedopadnes jako jiste moderni devce :-))

hmmm,až taková rána neznám...:-) (škoda...:-)))

eleja
14. 11. 2005
Dát tip
chichi ... vis jaky je rozdil mezi nami a tou slecnou? za ni se nekdo otaci aspon ten vecer .... chichichichi :-)))))))))))))

eee, jinak: za ní se někdo otáčí JENOM ten večer...:-))))))))

eleja
14. 11. 2005
Dát tip
jou, jou, to je lepci charakteristika :-))

Vihar
14. 11. 2005
Dát tip
skoropanny tu vlčí, zdá se :-)

assez
14. 11. 2005
Dát tip
kdo říkal,že se pokoušííí???? super,skvělé,zatím nej,co jsem od tebe četla.Smála jsem se celou dobu :-D dobře zpracované ...a že by i pravdivé...měla bych si to přiznat i k sobě? snad ne :-) tip- tipík-TIP

"zatloukat, zatloukat!" zlaté pravidlo...:-)

Péčko: že bych změnila název? třeba : ONO ? nebo ONA? jako JÁ tam určitě nebude, páč jsem ÚPLNĚ JINÁ!!!:-))) klub sráčů jsem neměla tu čest vidět... eli: chi, dík, ale ten makeup bych až tak neproklínala, je to skvělé bojové líčidlo na lov vysoké zvěře!:-)

hai_mal
13. 11. 2005
Dát tip
strhující práce - líbí se mi moc Tip a V dílo je zařazeno do Výběru a tudíž odstraněno z klubu *Tipy písmáků* :-)

hai_mal
12. 11. 2005
Dát tip
zařazeno do klubu *Tipy písmáků* (ne - už vážně žádná avíza neposílám :-) omlouvám se všem

Heulwen
12. 11. 2005
Dát tip
hahá, to je tak sympaticky zvrhlý, že to musí k nám :-) *

díky moc...udělali jste mi velikánskou radost!:-)

eleja
12. 11. 2005
Dát tip
jou, jou, zname je vsichni, tyhle slecny, nekteri je obdivujou v jejich krase a jini vidi tady tohle moderni devce :-)) at zije Veroda, make-upy a jine sunty :-))))))

eleja
12. 11. 2005
Dát tip
jee, ja opomnela (stydim se) .... ale urcite.... *

morgy
11. 11. 2005
Dát tip
:o)

je to mladý a myslí si že to může všechno, ale co je moc to je příliš, že? tohle, to za mejch mladejch let nebylo! no nepřipadá v úvahu... ale zase z teho uměleckýho hlediska je to napsaný pěkně to já zase uznám. akorát po drdolu bych dala buď "a všichni" a nebo další odstavec aby to líp zaznělo. dala bych temu 1*.

kujů moc, je mi jasné, že to asi většina z nás alespoň trošku zná...jen čekám, kdy to někdo šoupne do klubíku fekálních výparů...:-) paní urbanová: děkuji za ocenění umělecké formy dílka. od ženy životem tak protřelé bych ale nečekala, že ji pohorším...myslím, že jste zvyklá na větší zvěrstva...:-) honzzik: myslíš? aby se jara nenaštval že przním ženství...:-) milli+morgy: jestli jste se bavili, pak je to jen dobře!:-) +avi

Vaud
11. 11. 2005
Dát tip
dobrý *

H: to bys měl...:-)pro můj lepší pocit...chci znát názor profesionála:-)

Vihar
11. 11. 2005
Dát tip
Tleskám v úžasu všema čtyřma podkovama. Jsi třída poslednískleničko! (Pokud je to ovšem životopisné, no tak potěš koště... neé abys to vzala doslova :o) ) T

Shellinka
11. 11. 2005
Dát tip
:-)))) Tak to je mazec. Vystižené!!! ***

Jeheheman
11. 11. 2005
Dát tip
ťápnuto

Havranka5
11. 11. 2005
Dát tip
Dílko jak na školní nástěnku, nebo spíš do klučičí šatny. Syrovostí obsahu, zručností zpracování..leč ...no, i takové bývají, znám ze školy. T+klub

Havranka5
11. 11. 2005
Dát tip
+ špetka avíček, snad to s holkama nešlehne tak, jako se mnou :)

lidičky, děkuju a přijďte zas!:-) jestli se tahle věc dostane do autorského čtení na gymplu... Havranka: díky, úplně se rdím! a já myslela že mě někdo obratem zařadí do fekálních výparů a největších sraček na písmákovi...:-) i když co nejni, může být, že...:-) Vihar: vůbec si s ní nejsem podobná-veronu totiž nesnášim!:-))) a co tvůj řezník? jsem ráda, že mi shelli rozumí...asi podobné věci dělá taky..:-)a pokud to pobavilo i jehehemana...

Vihar
11. 11. 2005
Dát tip
Řezník mi leží naškrábnutý rukou pod klávesnicí, místo něho jsem ráno, ještě v posteli na jeden zátah nechal ubodat děvčátko rampouchem... Nejlepší je mezi holkama nějaký čas žít, třeba na koleji nebo u koní, to odlítaj všechny jinošské iluze rychleji, než chmýří z odkvetlé pampelišky.

Kytiii
11. 11. 2005
Dát tip
je to tak ohavně pravdivé, až se začínám při pšoukání červenat :o) díky... tip

V: jo, to je vidíš po ránu opuchlé, nenamalované, pomlouvající, mající krámy...obdivuju když se spolu milenci rozhodnou žít v jednom bytě... K: překonala jsem magickou hranici deseti tipů!:-)))jen pšoukej dál...nechci vědět, jak by to dopadlo, kdybys nepšoukala...:-)

Vihar
11. 11. 2005
Dát tip
Jednoduché - dopadla by jako vychrtlá kobyla s kolikou :o) Ty krámy jsou to nejmenší, pokud se je ovšem nesnaží neúspěšně přetlouct nějakou příšernou voňavkou... zato ty tituly, kterými se oslovují mezi sebou, tu psychošikanu, a jak si sdělují a hodnotí navzájem své intimní zážitky, to je fakt pro silné žaludky. Někdy o tom napíšu další povídku. Námětů jsem na koních nasbíral za ta léta hafo.

mrkni na juráška, jsem se ti zvěčnila...nic hlubokomyslného, samozřejmě...:-) no, máš pravdu s tím sdělováním, ale ti dotyční se to stejně nikdy nedozví...:-)

honzzik
10. 11. 2005
Dát tip
a máme tady favorita... jednoznačně ano

Milly
10. 11. 2005
Dát tip
pěkný...... :-) (až se mi při čtení trochu zvedal žaludek, s tím citátem je to dobrej nápad.)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru