Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Setkání z Helenou

14. 11. 2005
3
0
938
Autor
poketino

Byla krásná a chvíli byla i moje.

Na jedné tyči jsem potkal velbloudici se dvěma hrby. Jeden byl větší a druhý menší. Tak jsem jí daroval míček na golf a poradil, ať si ho strčí do záňadří, aby se velikost ňader vyrovnala. Byla to však žena rafinovaná a sebevědomá a tak po mně chtěla ještě míčky dva. Tak jsme se spolu vydali po stopách Tigera Woodse, a našli jsme jen opuštěný stánek na občerstvení. Tak jsme si tam lehli do trávy koukali na hvězdy, spočítali si vzájemně pihy a milovali se dlouho, nekonečně dlouho, až nás pak úsvit vysvobodil z prokletí.
poketino
15. 11. 2005
Dát tip
Proč mi nevěříte, že si strašně ale neuvěřitelně strašně vymýšlím. Pravdu se ode mě nikdy nedozvíte. Nechte mě si hrát se slovíčky nebo fakt nevím.

Laura_L
15. 11. 2005
Dát tip
to je roztomilé, ty tvvé vyprávění

Whitesnake
14. 11. 2005
Dát tip
Milé, zajímavé Jen si dovolím malilinkou radu, pokud se autor/ka neurazí - prolog: Byla krásná a chvíli i moje - bez zbytečného opakování "byla" by působil elegantněji a vzdušněji.

Zuzulinka
14. 11. 2005
Dát tip
pěkné*

StvN
14. 11. 2005
Dát tip
A stálo to za to?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru