Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Půlnoční Bossa Nova.

05. 02. 2001
2
0
1534
Autor
Stepca

....jo, jde to zase zpívat. U té "zátky začíná vlastně refrén....:-) P.S. Samota a zvědavost - nesnesitelná kombinace, že?

Půlnoční Bossa Nova. Půlnoc je zvědavá dáma vášnivě do záclon zírá. Prý dobře myslí to s náma, spánek když do víček vtírá. Toulá se ulicí temnou pod lampou osloví stín: "Pojďte si povídat se mnou já všechno na lidi vím. Je mi jak korkové zátce, když Klášterní tajemství skrývá. Vím dobře o každé hádce, kdo o kom tajně si snívá. Znám všechny sny něžných lásek, křídla všech bláznivých plánů, vím také co dětem zdá se, pláčem když probouzí mámu." Zvážní a vezme si brýle svůj styl si pečlivě hlídá. Černě hned vypadá bílé šminky si decentně přidá. K ránu se z principu ztrácí prý musí někam už jít. Lámou si s tím hlavu ptáci, kam že noc chodívá snít?
Bibša
20. 06. 2001
Dát tip
Tééééééda, já fakt žasnu. Ty písničky jsou obsahově čím dál silnější. Doufám, že je pořád hraješ lidem a pořád jim tak lepšíš náladu.

Stepca
13. 02. 2001
Dát tip
...jsem rád, že obsah mých jídlonosičů potěšil :-)))). Hezký den.

Yeziiinka
11. 02. 2001
Dát tip
No tak tohle je lahůůůůdka!!! Nádherná, voňavá a libovoučká mňamka, čtu ji pořád dokola a nemůžu se nabažit! Ti*!

Stepca
07. 02. 2001
Dát tip
....taky, taky díkes.

Kittie
05. 02. 2001
Dát tip
Tak tohle se mi libáčkuje!!! Dikés moc! *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru