Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Děsná nuda

25. 11. 2005
0
0
396
Autor
pistalka86

DĚSNÁ NUDA

 

 

Taky se Vám stává, že najednou prostě nemáte co dělat? Jen tak sedíte doma a šíleně se nudíte. Ven nejdete, protože je tam buď hnusně, nebo nemůžete, protože jste nemocný a nebo se Vám prostě nechce.

Když rodičům oznámíte, že se nudíte, tak vám nadšeně odpověděj: „Tak začni uklízet a uvidíš, jak se hned zabavíš!“ To se vám samozřejmě taky nechce.

Tak co teď? Váš mladší sourozenec si lítá někde venku, takže ani případnou šikanou se zabavit nemůžete.

Všechny DVDčka a videokazety už máte shlídnutý tak co třeba televize? Pustíte si televizi, ale v podstatě jen přepínáte z programu na program, protože telenovela, AZ-kvíz, nějaká německá kriminálka a pořad o náboženství vás prostě neberou. Pokud jste na tom líp než já a máte třeba MTV, můžete se aspoň chvíli koukat na rapující černochy obklopený samejma dokonalejma holkama, dokud z toho nezačnete mít komplexy.

Jdete na internet, ale to Vás zabaví tak na půl hodiny, protože zjistíte, že na xchatu jsou stejný zoufalci jako vy, na líbímseti nemáte žádný vzkazy a na stáhnutí nějaký dobrý muziky máte moc pomalý připojení.

Tak si řeknete, že třeba dočtete tu knížku, co jste před půl rokem nedočetli, ale jakmile se do toho pustíte, tak zjišťujete, že i když už jste v druhý půlce, tak si nepamatujete o čem byla ta první a znovu se vám to číst nechce.

Dejme tomu, že se v největší nouzi vrhnete na úkoly. Jenže to vás za chvíli přestane bavit, jestli vás to teda vůbec bavit začalo.

Dostanete hlad, tak si řeknete, že uvaříte něco dobrýho a že tim aspoň zabijete dvě mouchy jednou ranou. Tedy hlad a nudu. Tak se do toho s chutí pustíte a uvaříte bezvadný jídlo. Když ho dovaříte, tak zjistíte, že už nemáte hlad, protože z těch vonících výparů nad hrncem jste se už prostě nasytili. No neva, tak jste aspoň udělali něco dobrýho rodičům k jídlu. Hlad teda už nemáte, ale nuda je tu pořád.

Prozvánění s různejma lidma Vás za chvíli omrzí a jste spíš naštvaný, že nemůžete poslat ani jedinou sms, protože pak by jste byli s kreditem v minusu.

No a nakonec máte tý nudy tak pokrk, že si prostě sednete k počítači a napíšete nějakej takovejhle debilní článek jako teď já. :-) Ale nevěšte hlavu, aspoň už víte, co máte příště rovnou udělat, až se budete takhle šílene nudit:-)


frog
26. 11. 2005
Dát tip
no dobře, a co třeba sex, drogy a rock n roll.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru