Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kluci, kluci a zase kluci...

25. 11. 2005
0
0
524
Autor
pistalka86

 Kluci, kluci a zase kluci...

 

Přesně tak. Tohle je takové dívčí okénko a podíváme se právě na kluky. Každej kluk je jinej, ale přece jen maj někteří dost věcí společnejch a o tom bude právě řeč. V následujících řádcích je čerpáno ze zkušeností kamarádek i mých, tak to berte s rezervou. Rozdělíme si kluky na několik typů:

 

DĚVKAŘ: Tento typ kluků netřeba moc komentovat. Takovému klukovi nejde o nic jiného, než sbalit holku za účelem sexu. Většinou sbalí onu dívenku na nějaké diskotéce, kde jí „natluče“ do hlavy, jak moc se mu líbí a že se do ní zamiloval na první pohled apod. Za pár dní ji svede. Při sexu myslí jen na sebe a ještě se Vás pak zeptá: „Tak co? Jakej jsem byl?“ V úžasu nad jeho drzostí doslova oněmíte a on ještě řekne: „Ani nemusíš nic říkat, já vim, že jsem byl skvělej!“. Za několik dní Vás odkopne a hledá další oběť.

 

ŠPRT: Jojo, to je další zajímavý typ. Poznáte ho na první pohled. Většinou nosí brýle,  povodňové kalhoty, kostičkovanou košili a tašku větší než je on sám. Jediné, o čem se s Vámi dokáže bavit, je škola, škola a pro změnu zase škola. Když s ním sedíte v parku na lavičce a tajně doufáte, že Vás konečně políbí, tak on řekne: „Myslíš na to samé na co já?“ Nedočkavě odpovíte, že ano a on se jen zeptá: „A kolik Ti to vyšlo?“ V tu chvíli dostanete infarkt.

 

MANEKÝN: Tak tenhle typ je dost běžný. Jde o kluka, který o sebe dbá víc než je potřeba. Třikrát týdně chodí na solárko, taky na kosmetiku, na nehty a vůbec Vás nepřekvapí, když zjistíte, že je něco jako Avon či Oriflame lady. Je pro Vás utrpení jít s ním někam na veřejnost, protože neustále slyšíte:“Ježiš, podivej se, jak máš roztřepený konečky a co ty kalhoty? Vždyť ti z nich jen vylejzaj špeky a ani to tričko se nehodí k tvý barvě pleti. Mimochodem, taky by jsi mohla začít chodit na solárko.“ Nemá tušení, že vy jste se kvůli němu malovali a oblíkali celý dvě hodiny, abyste se mu aspoň trošku líbili.

 

PRAVEJ SKEJŤÁK: Tenhle typ kluků už moc neznám. Svý „prkno“ si bere, i když jde s Váma do kina. Kolikrát na Vás neumí normálně promluvit, všechny jeho věty se musej rýmovat do rapu a občas k tomu přidá i BeatBox. Takže třeba větu Miluju Tě Vám řekne jako: „Mi mi mi luju tě, ehe he eheee!“ Oblečení je jasný, skejťácký hadry nejlépe ze Swissu nebo DC. Tihle kluci taky dost často hulej trávu, takže bez fajfky si kolikrát připadaj jako nahý.

 

FALEŠNEJ SKEJŤÁK: Tak tohle je snad jasný. Jde o kluky, co si na skejťáky jen hrajou. Takovej kluk se dost často cejtí jako největší frajer na světě. Volný kapsáče má až pod zadkem, mikinu velikosti XXL, kšiltovku a na krku půl kila zlata nebo stříbra. Na zastávkách vidíte jejich tagy dělaný třeba jen obyčejnou lihovkou. Holku berou jen jako doplňek svý image.      

                                                                                                     

PRINC DRSOŇ: Kožená bunda, roztrhaný džíny a cigáro v puse. Jdete s nim na rande a představujete si, jak Vám při západu slunce řekne, že Vás už dlouho miluje, ale on Vás místo toho vezme do toho největšího pajzlu, co zná ještě s tlupou podobnjech kámošů, ožere se tam s prominutím jako prase a ještě vám pozvrací nový tričko. Posílá vás pořád pro pivo a diví se, když vám vadí, že Vás líbá jeho kámoš. Je to přece jeho kámoš a ten pro něj znamená víc jak vy. No a nakonec se třeba vytratí s nějakou úplně cizí holkou a na vás zbyde jen nezaplacenej lístek.

 

MAMINČIN MAZÁNEK: „Mamííí, kup mi tu legitku ty, já to sám nezvládnu.“ To je myslim taky dost jasný. „Půjdem dnes večer si někam sednout?“, zeptáte se ho, ale on Vám jen odpoví, že ne, že chce pomáhat mamince péct cukroví. Jdou na vás mrákoty, ale to ještě nic neni, protože další den Vám řekne, že jde s maminkou vybírat jeho nový „tamagoči“. Chcete s nim bejt chvilku sami, ale to nejde, všude totiž bere svoji maminku, který to vůbec neni blbý. Za pár dní to prostě vzdáte.

 

STÍHAČ: Tak tohle je taky zajímavej typ kluka. Chcete jít s kámoškou na kafe? Smůla, musíte být s ním, protože on si to přeje. Když je u Vás, sotva Vám dovolí jít s košem. Prostě strašně moc žárlí. On si sice může chodit na pivo kdy chce a s kym chce, ale vy ne. Chce jít s Váma do kina, ale vy nemůžete, protože máte hodně učení, ale jeho to nezajímá a už Vám hrozí kopačkama. Když máte trpělivost a vydržíte to s ním třeba tři měsíce, tak za tu dobu ztratíte skoro všechny svý kámoše a svý zájmy. A to za to nestojí.

 

PŘEHNANEJ ROMANTIC: „Už jsem ti dneska řikal, jak moc Tě miluju?“ „Ano, už stokrát!“ „Když ale já Tě fakt moc miluju!“ Každej den Vám nosí kytky, stokrát denně Vám řekne, že Vás miluje a pomalu plánuje svatbu a děti. Nosí Vám pořád dárečky a všelijaký milostný dopisy. Ze začátku se Vám to sice strašně líbí a všude se s tim klukem vytahujete, že on je prostě ten Best, ale pak Vám pomalu, ale jistě začne lízt krkem až z toho začnete šílet a prostě ho pošlete k vodě. Byl pro Vás prostě moc hodnej.

 

ŠPINDÍRA: Tak tohle netřeba moc komentovat. Pečlivě se připravujete na rande s ním, pracně si děláte účes, make-up a já nevim, co ještě, abyste se mu co nejvíc líbili a když přijdete na smluvený místo, jen žasnete. Mastné vlasy, ospalky v očích a z fleků na košili jasně poznáte, co měl ten den k obědu. Když ho pozvete domů a on se zuje, urychleně hledáte plynovou masku a když po chvíli přijdete trochu k životu a zaostříte na jeho ponožky, nejen, že zjistíte, že má každou jinou, ale že jedna je ještě ke všemu děravá a kouká z ní na Vás tzv. pan domácí. Když mu jemně naznačíte, že by se mohl občas trochu upravit, naštve se.

 

PŘEHNANÝ VTIPÁLEK: „Hele a to víš, proč si blondýny polejvaj klávesnici vodou? Nevíš? Aby mohly surfovat po internetu! Hahahahahaha, chro chro chro!“ A vrazí vám jednu do zad se slovy: „Ten je dobrej, viď?“ a vůbec mu přitom nedojde, že vy jste taky blondýna. Cokoliv, co mu řeknete, třeba se mu svěříte s nějakym problémem, hned to obrátí v legraci proti Vám. Nikdy nevíte, co myslí vážně. Dělá si z Vás srandu před svejma kamarádama a připadá si strašně vtipnej. Když Vám údajně ze srandy podrazí nohy a vy se rázem octnete v blátě, máte toho dost a jen tak „ze srandy“ mu dáte kopačky.

 

IDEÁL: No a nakonec je tady ten náš vysněný princ na bílém koni. Tenhle kluk je prostě dokonalej. Je vtipnej, upřímnej, hezkej a bere Vás takový, jaký jste. Když máte trápení, pomůže Vám a prostě vždycky řiká věci ve správnou chvíli. Líbí se dokonce už i Vašim rodičům a nežárlí na Vaše kamarády. Se sexem nespěchá a má stejný zájmy jako vy. Má akorát jednu negativní vlastnost. Je jen v našich představách. Je to prostě kluk, o kterym každá z nás sní a hledá ho. Bohužel se obávám, že takovej kluk prostě neexistuje. Holt musíme bejt hodně tolerantní a vybrat si nějakýho podobnýho.

 

Typy kluků, který jsem tady popsala určitě nejsou všechny. Jen doufám, že jsem tim nikoho neurazila a že mě teď nikdou nebere jako nějakou feministku:-)


frog
02. 12. 2005
Dát tip
o typech holek bych si docela rád početl. kus to někde sehnat a píchout třeba sem, jako takovou protiváhu. i my chlapi se rádi pobavíme:-)

frog
27. 11. 2005
Dát tip
jesli je tohle celý tvý dílko založený na zkušenostech, který jsi nazbírala za svůj život, tak to s tebou teda upřímě soucícítím. dovolím si jenmý postřeh, aniž bych kritizoval literární úroveň celého kompilátu, týká se to tvého vysněného ideálu. nepřijde ti, že by to byla hrozná nuda, ten borec by byl úplně podle tvejch představ, nic novýho, žádný překvapení, žádná nová stránka osobnosti, která by tě mohla obohatit, nic co by tě mohlo vzrušovat, žádný příjemný očekávání, žádný dlouhý diskuze o pocitech&názorech&postojích. dále: respect to katllena, na svůj věk prokázala značnou schopnost vcítit se do druhé strany. to potěší:-)

pistalka86
27. 11. 2005
Dát tip
typy kluků, co tu jsou, jsou popsaný na základě zkušeností mých i kamarádek...navíc je v úvodu psaný, aby to lidi brali s rezervou...a co se týče toho ideálu tak máš asi pravdu, možná by to byla nuda, ale možná ne...nikdy jsem takovýho kluka nepotkala, tak nevim, jaký by to bylo...a co se týče druhé strany: tohle byl článek do našeho školního časáku a typy holek psal můj spolužák. O publikaci jeho článku na tomhle serveru ale nevím...

Jeheheman
25. 11. 2005
Dát tip
huf. to je ušatý. ještě že sem se nepoznal:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru