Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsem JENOM člověk

01. 12. 2005
0
0
1286
Autor
Včelka

Psáno v docela slušný depce...

Dělám chyby. jako každý obyčejný smrtelník, jako každý, kdo má v plicích aspoň trošku čerstvého vzduchu. Je mi líto co jsem ti udělala... A ještě víc je mi líto to, že mi to nikdy neodpustíš. Mám být jiná proto, že si zamaneš nebo luskneš prsty, mám měnit to co jsem řekla jen proto, abys mě měl rád? Říkáš, že jsem hloupá - ach, kdybys věděl, jaké plácáš nesmysly, jak moc někoho těmito větami zraňuješ... Být sám sebou neznamená hloupost, ale odvahu postavit se sám proti všem... A ty bys to měl nejlíp vědět... Kdybych pochopila tvoje myšlenky, kdybych tě jen o trošku líp znala, řekla bych si, že ses prostě nechal oblafnout a že jsi prostě selhal a zklamal. Ale neznám tě, nechceš abych tě znala a tak nemůžu a nechci věřit tomu, že jsi takový.
Bože, dal jsi mi sílu bojovat za sebe. Dej mi sílu věřit, že jsem ho ještě úplně neztratila, že to, čím mi každodenně ubližuje nemyslí vážně. Dej mi sílu věřit, že nejsem slepá.... A promiň všechny ty chyby................................... .............................








tak nějak jsem jenom člověk..................
Andulka
01. 12. 2005
Dát tip
ja s pochopenim zadny problem nemela....:-) Kdyz mas viru, mas i silu...:-) Netreba se omlouvat, je treba pochopit, rozumnet. Nekdy clovek nepochopi hned, dojde mu to po letech...:-) Ale tady me prijde, ze se zbytecne omlouvas, pranyrujes - za co netreba. Nejen ty, ale i ti druzi delej chyby...:-) Pros Boha, aby byl tve oci, aby byl tve usi....:-) Delej to, co mas......sama za sebe...a Buh ti pomuze. Ale rozhodne ti nebude pomahat v nespravnych rozhodnutich...:-) Mozna, uz ti pomohl tim, ze ti ukazal toho druheho v pravem svetle..? A prave proto, ze mas silu bojovat za sebe sama......mela by si byt s nekym, kdo te dela stastnou.....a ne s nekym, kdo ti ublizuje?

krev
01. 12. 2005
Dát tip
asi nechape, ze kazdy clovek je original byla by nuda, kdyby byli vsichni stejni bud sva

Anyz
01. 12. 2005
Dát tip
Ted mi to presne sedlo do pocitu dekuju

Furthimwald
01. 12. 2005
Dát tip
souhlas se zdendou bez boha sbohem

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru