Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Půlnoční déšť

07. 02. 2001
0
0
1371
Autor
Hadrarka

V půlnočním dešti Za zvuku hromů Tápu a hledám Nechce se domů Pod světlem blesku Sním si tu o době Byt zase spolu Moct plynout si v Tobě Hoří mi spánky Hoří mi tváře Nebe je plné Ohnivé záře Jak moje kůže Pod dlaněmi Tvými Při dlouhých polibcích skládat si rýmy Mít aspoň jeden den Pro mě a pro Tebe Ležet Ti v náručí Dívat se do nebe A potom za šera Na hvězdné obloze Šeptat si slovíčka O lásce, o touze Zahřměly hromy Zablýskly blesky Skončí už trápení Hloupými stesky ?
clovrdik
25. 02. 2001
Dát tip
Až k verši " Pod dlaněmi Tvými " je to dobrý, škoda, že tam báseň nekončí. Protože pak dál je to moc přejemnělý a takový Lunetičácký a to se mi nelíbí. Fakt škoda, že ta báseň nekončí tam, jak jsem napsal, možná bych i zatipoval, ale takhle nemůžu.

Carodej
13. 02. 2001
Dát tip
Je to hezká plynulá modlitbička k Amorkovi, jediné, co trčí ven jako ulomená větev je ten verš "Moct plynout si v Tobě". Člověk o něj při čtení přímo zakopne a to není dobře.

bobotic
07. 02. 2001
Dát tip
Nechce se domů - dívám se do nebe dnes chybím, však komu? - myšlenka zazebe :-) zanech stesku pro hostesku ať s toho také něco má :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru