Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Santa Claus:Můj Deníček

06. 12. 2005
0
0
1863
Autor
kgirl

Jingle bellz, jigle bellz, Jingle all the way, whooah wat fun it is to ride, on one-horse open sleigh!!!

01/08/1988 Konečně víza do moje cílová destination!Ale ten emigrační úředníka dělal big problemz, prý já být very mean kapitalistický mrcha ze west country. 

29/12/1988 Tahle sprostá land mě nechtít.Ani byste nevěřili koliko oponents tu mám!Tak za prvé, filthy ruský děda Mráz, jež stále přežívá in hearts těch zarputilých soudruhů a za druhé that filuta guy Džežíšeék.Dunno wat to do!

15/2/1990 Diskriminación!Český dickheads nechtít americký Santa protože já neumět český.Shit.Jsem long term unemployed.Já ve volném čase studovat czech lidová slovestnost a poučit se na examples.

26/9/1991 Nyní já got to know co být best image pro český market.Český people all děsně fat, takže moje image pro czech trh taky very fat.Aby být very fat já jíst hodně chocolate a pít loads of kokakola.Czech lidi taky adore the Karkulka girl, so I rozhodnul taky nosit red obleček.Navíc ještě oni se not holit to much, takže já let my vousy grow.

10/12/1994 Už skoro speak český fluently!Lidi mít rádi both Claus and Klaus!jsem very busy recently!Moje statuettes ve všech shops, prostě everywhere!Ale ten motherfuc*** Džežíšeék pořád v mozkách dětí.Musím ho exorcistovat z mozky dětí.

01/11/1997 Já muset začít makat už na začátku of November!!!Famous režiséři chtít mě do svých comercials!Já ale mít problém se svými soby, tady v Czech Republic nebýt enough kvalitní lišejník pro ně to eat.

03/10/2001 Opět se snažit poučit z strategies of czech lidi.Zjistit already, že bribing a corruption fungovat nejlíp.Must uplatit český kids a konečně exorcistovat ten bloody Džežíšeék.Držte vaše fingers crossed pro mě!

02/12/05 Shit!Já být v prdeli!Z píti loads of kokakola dostat curkrovka a mít hypertension as well, pak taky exém z můj ala the Karkulka girl obleček.Já být terribly sick.Eurotel použít blonďatá girl do comercials místo mě, nikdo mě nechtít.Being depressed all the time.Wanna bak to US, man.

05/12/05 Da bastard consul Appleton said žádný víza pro mě, páč já had given up američký citizenship before.Being depressed all the time.

6.12.2005 Praha/Washington (od našeho zvláštního zpravodaje)  K tragické události došlo dnes kolem šesté hodiny ranní, obézní muž v pokročilém věku a patrně amerického původu byl nalezen ve svém bytě (Praha-Karlín) mrtev.Pitva stanovila příčinu smrti jako oběšení an vlastních vousech, jež dosahovaly neuvěřitelné délky 3,8 stopy.V bytě byl též nalezen pár podviživených sobů, kteří byly záhy převezeni na jatka do Košířů.Jakékoliv informace o totožnosti dotyčné osoby volejte na číslo 158 a nebo se obraťe na vaši nejbližší pobočku české policie.


JiKo
07. 12. 2005
Dát tip
No chudáci němčináři, ti z toho asi moc nemají, ale je to vtipnej monolog :-) Nejvíc sem se smál s těma sobama co nemaj lišejník :-) (a teda tak potajnu motherfuc... to sedí teda ... dost drsná sranda, křesťani by tě asi zabásli, ne-li neoběsili na vlastních vousech ) :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru