Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kdopak to mluví?

20. 12. 2005
1
0
1242
Autor
Tonko

Nech toho!

Proč ?

Protože mi to vadí!

Zvykneš si!

 

Krátký dialog mezi dvěma lidmi ...

 

Co Vás napadne když si ho přečtete?

 

Kdyby to byl dialog mezi dvěma pohlavími?

Kdo je muž a kdo je žena?

Je muž první … nebo tázající se?

V jaké situaci se asi nachází? Co se mezi nimi odehrává?

 

Což takhle drobet zafantazírovat?

 

Jsou na posteli. Kluk a holka. Kluk se drze prodírá prsty pod dívčino rifle.

-         dokážeme nyní odhadnout co asi řekne dívka a co kluk?

 

Jsou na posteli.Kluk a holka.On leží na zádech a čte si časopis. Dívka je náruživá. Sedí klukovi na zádech a jemně ho masíruje. Když kluk nereaguje, začne ho dívka lechtat.

-         - dokážeme nyní odhadnout co asi řekne dívka a co kluk?

 

Možná  že Vás napadne úplně něco jiného. Možná že Vás ani nenapadne , že by to mohl být rozhovor mezi klukem a holkou, ale co Vás určitě napadá je to, co chci těmi písmenky říci.


Jeheheman
21. 12. 2005
Dát tip
to "zvykneš si" je tam takový debilní. fakt nevim kdy bych to asi tak řek. první věta typově holka, poslední (tzn. odpovídající) spíš taky, čímž pádem je to divný divnej dialog:o)

hai_mal
20. 12. 2005
Dát tip
Ona má právě zavřené oči, přitisknuté ruce ke spánkům a zdá se, že je jakoby v jiném světě (má zrovna rozepsanou jednu báseň a chtěla by jí dopsat...). On k ní přistoupí zezadu a začne jí hladit ramena ve snaze upoutat na sebe pozornost. Vadí mu, že je často tak vzdálená a někdy se přistihne, že žárlí i na tu Můzu se kterou se ona tak často líbá....a přitom je tu on... "Nech toho" - vyštěkne ona "Proč?" - tlumeně se zeptá on "Protože mi to teď vadí" - pronese už mnohem tišeji ona "Zvykneš si" - prosedí skrze zuby trochu naštvaně a zklamaně, ale přesto se raději odtáhne. Ona už ví, že teď se psát už nedá. Omluvně se na něho usměje a pohladí ho po tváři. On chvíli trucuje a dělá mu dobře, že si ho konečně zase začala všímat. Pod jejími dotyky se však nedokáže zlobit dlouho a opětuje její úsměv. Dopíšu to někdy jindy - pomyslí si ona... - tak takhle nějak to často vypadá u nás doma :-)

hai_mal
20. 12. 2005
Dát tip
ne prosedí, ale proCedí....:-))

Tonko
20. 12. 2005
Dát tip
to hai mal ... a o tom to je :-)

jaza
20. 12. 2005
Dát tip
to první snad bude vždycky žena,chlap by to jinak formuloval.)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru