Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Na hrob

11. 02. 2001
1
0
1040
Autor
Digero

Na můj hrob mi kytici dej a upusť na něj pár slzí mě nabavil už život, tak se měj setkáme se až i tebe omrzí Já doufal jsem ve světlé zítřky a celý život jsem vyhlížel zklamáni jsem viděl jen, nechci díky Já neustále se ke změně vybízel Změna však nepřišla a pravda truchlivá je tu dál, celý život mě pronásledovala a já se jí pořád bál Teď už se nebojím, chrání mě hrob a na něm hlína ten hrob je útočištěm mým sem pravda nemůže, je jí tu zima Přijď za mnou, je tu zima a jsem tu sám. Přijď za mnou, já tě tu chci mít, budu rád že tě tu mám. Ponoř se se mnou v sladké zapomění budem tu ve dvou zde kde pravda není
Kachna
03. 02. 2002
Dát tip
Někdy se musíš pravdě kouknout do očí, věř mi, pomůže to. Jak to tak vypadá, jsi moje krevní skupina.Píšeš moc hezky.

Rastin
12. 02. 2001
Dát tip
Ta předešlá věc byla ve své lyryčnosti fajn, ale tohle jsou kidy. Proč? Proto: Když někoho omrzí život, neznamená to, že druhého omrzí taky. Pravda - to je silné slovo. A je vždy a všude, i když neviděná. A potom .. zvítězí, zejména potom. Je možný, že jsi to myslel trochu jinak. Měl jsi použít jiný výraz, nebo to specifikovat.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru