Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nadprůměrná žena

23. 12. 2005
0
0
1259
Autor
carodejkaPS

možná to ani není úvaha, spíš konstatování, spíš jsem nevěděla, kam to nějak lépe zařadit:-) Je to ze života, stalo se to asi před čtrnácti dny. a výraz \"pokrevní sestřička\" mě bylo lío, že nemám sourozence, tak mi Lucys nabídla pokrevní sesterství:-)

Moje pokrevní sestřička píše ráda povídky. Nedávno našla někde na netu soutěž. Měla napsat povídku na téma "Jak byste reagovali, kdyby k vám domů přišel váš idol." Soutěže se chtěla zúčastnit, ale nějak zrovna neměla tu správnou inspiraci (prý prochází obdobím tvůrčí krize), proto mě žádala o radu. Okamžitě jsem si představila mého idola, jak zvoní u dveří, a odpověděla jsem, že bych se na něj vrhla. Lucys ale odvětila, že mají, pokud možno, vynechat postelové scény. Ve zlomku vteřiny ze mě ale vypadlo, že bych ho klidně zatáhla i do koupelny.

Určitě jste viděli všichni "Pelíšky", bez diskuse. Památný výrok Bolka Polívky zněl zhruba takto: "Průměrný muž myslí na sex každých sedm minut. Průměrná žena myslí na sex každých pět minut. A z toho vyplývá, že jsem průměrná žena."
A po rozhovoru s mou sestřičkou jsme tedy došly k závěru, že jako bytost myslící na sex každé tři minuty jsem nadprůměrná žena:-)


carodejkaPS
30. 01. 2006
Dát tip
jakjako až budu hotová s čím?

carodejkaPS
25. 12. 2005
Dát tip
Díky!... taky zajímavý názor. Lucys to napíšu jako inspiraci pro povídku:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru