Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odcházíš

27. 12. 2005
1
13
2223

mám v sobě spoustu zvláštních pocitů... musím je nějak dostat ven, alespoň část... Proto jsem rychle naškrabkala tuto maličkost... Snad se bude líbit...

Já čekám...

Ty však nepřicházíš

Tvé kroky neslyším...

Odcházíš?

Odcházíš ode mě?

Odcházíš...

Ale Tvé kroky navždy budou znít ve mně jako rajská hudba...

Tvé oči navždy zůstanou v mém srdci...

Já od Tebe neodejdu...


13 názorů

Díky, Barbare... Asi máš fakt pravdu! A třeba zas nastane doba, kdy sem něco připíšu a budu čekat, až někdo nadšen či rozzuřen mým dílem napíše jedním dechem cokoliv! Dík!!!

Barbar
14. 08. 2009
Dát tip
No jo, voni ty vážný kritiky už nějak nežloutnou :-) :-)

Barbar
14. 08. 2009
Dát tip
Ále..... kdo to číst nechce přece nemusí. Já taky spíš píšu proto, že psát prostě musím. Pokud tím někoho naětvu, je to dobrý. Asi mu to stálo za přečtení a vzbudilo to v něm emoci. Byť je to vztek, je to emoce a pokud mi někdo vynadá tady a popíše tím nadáváním kus stránky je to přece fajn. STOJÍM ZA TO, ABY MI NAPSAL!!! :-) O trom, cos napsala si myslím, že to je kousek tvýho srdíčka, možná máš kousek srdíčka stejnej, jako mnoho jiných, ale v celku je to zcela jistě ORIGINÁL, kterej nikdo jinej nemá. Nestyď se psát srdcem, je to to jediný, co ti může pomoct. Dávám to ve žlutý, protože to myslím fakt vážně. Nepiš do šuplíku. Piš sem. Máš asopoň zpětnou vazbu. Já jsem jenom BAR BAR , ale todlencto mi věř! :-)

Mírotvůrce: myslím, že jsem to pochopila :)

Takovýmhle obdobím tvorby si prošel snad každej a ti kteří tvrdí že ne, lžou. I snaha se snad cení. Ovšem je smutné, když není co ocenit kromě snahy.

palino8
26. 02. 2007
Dát tip
aj ja som mal obdobie takejto tvorby... som rád, že je preč...

Micek: juj, promiň! vykouzlilA... Kouzelníků je na světě málo...

Micek
14. 02. 2007
Dát tip
a to zas těší mne:)rád kouzlím!

Micek: Jé, to zní velice povzbudivě... dík... vykouzlil jsi mi úsměv na tváři...

Micek
13. 02. 2007
Dát tip
jen piš,však koho to nezajima at to necte,vsak do toho prece nikoho nenutis!

Pisces: dík, zkusím vymáčknout ty dobrý myšlenky! šňupálek: ok, beru na vědomí! další píšu "vypsání" píšu "do šuplíku"...

šňupálek
01. 02. 2007
Dát tip
tak jo.. chápu, že každej mívá takovýdle situace taky chápu, co znamená "vypsat se z toho" ovšem neni mi jasný, proč by to měli číst ostatní..

Pisces
31. 12. 2005
Dát tip
Promiň, ale je to kýč, klišé, nezajímavé, omšelé... Každý to už tisíckrát napsal a nikdo to nikdy nečetl. Zkus trošku zapracovat, hodně čti jiné autory, ať máš inspiraci. Myslím, že v sobě nějaký talent máš a mohla bys vymáčknout i pár dobrých myšlenek..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru