Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Název díla

30. 12. 2005
4
0
1503
Autor
Natali_A

možná bys měla zavřít svůj krámek na blbosti beze smyslu(ů).

Z griotkové vůně jejich kokosových vlásků

snažil se vyčíst jméno dívky z Kytičkových končin Žluté planety Krásy vesmírné

Princezna, že ano?

Usmála se na něj nasládlým skřivením obličeje a zabořila hlavu do nenahmatatelných rukou hebkosti chlapcovy duše

Do klína se mu svezl její věnec z vykostěných obrázků smutných zážitků

Princezno, pověz mi kdo doopravdy jsi, prosím. Pohladil její věnec.

Dobře, pane. Mluvila s přivřenými víčky nalíčenými banánovou šťávou úšklebků Vyčerpanosti. Jsem feťák, co nepotřebuje svou dávku. Jsem nejtajnější sen, který nechce být splněn. Jsem květina, která nenávidí vodu. Jsem zamilovaný, který proklíná lásku. Jsem nejobrovštější učebnice mezi malinkatými papírky zapomenutých Básní. Jsem Velké B před kterým není A. Jsem smrtelně nemocný, který nechce umřít. Jsem němá větvička, která nechce mluvit. Jsem to chlapče, co jednou dosedne jako těžký mrak nekonečné trpkosti na Tvou duši a bude s Tebou navěky v Tvých ledových ústech.

Chlapec se rozplakal a upustil Princeznu. Dolétla na šedý rozmlácený chodník Panovnice Úleků a Trestů a nechala se připravit o klín vyleptaných Nadějí.

Miluji, když chlapci pláčou. Odvrátila se od své tety Úleků a Trestů a zhroutila se do propadlých lícních kostí vláčku posprejovaného ztracenými kousky duší


Nevím, co říct. Snad jen...ty víš...a moc dobře... děkuju...

Natali_A
06. 07. 2006
Dát tip
Věnuji Ti ji:) je Tvá.můžeš si ji pověsit nad postel nebo jen tak zahodit. protože není pro koho by byla.prosím vem si ji.je Tvá. a tady už je vzpomínka, Název díla - Hlásku. hlásku moře, úžasnému, uklidňujícímu,milému.děkuji Ti.

Přečetla jsem si to znova a řeknu ti...nevyprchalo to, ba naopak....a za to, moje milá....OBLIBENÉ

...Princezno, pověz mi kdo doopravdy jsi, prosím. A co když to neuneseš? Co když mé slunce spálí tě...neříkám, že na popel, ale i tak tě to bude bolet...ale, jak chceš: "Jsem to, co jednou dosedne jako těžký mrak nekonečné trpkosti na Tvou duši a bude s Tebou navěky v Tvých ledových ústech." A já jsem řekla: "Vejdi..." Natálko, klaním se, tak, jak už jsem se dlouho neklaněla...jedno z tvých nejlepších se mi dostalo pod mou drsnou kůži přímo do zmodralého srdce plného modřin. Pleskám...

Nickyx
30. 01. 2006
Dát tip
už se nechci opičit, ale copak lze něco jiného?...*

Natali_A
02. 01. 2006
Dát tip
Děkuju Vám...

Natali_A
02. 01. 2006
Dát tip
GGGG: děkuju Ti, princi... blbost obrovská Verner: ooh... krásná kritika, klaním se a děkuji za ni.

Pyj_ONear
30. 12. 2005
Dát tip
musím. prostě musím, pro ty obrazy *!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru