Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

KLYSTÝR

01. 01. 2006
6
0
145

Klystýr

   Dobře, dobře. Říkáte, že chcete číst o klystýru. Jak jsem ho užil dosytosti. Nic vám nevyčítám. Bylo to tenkrát. Už dávno. Chápejte, nic už si nepamatuji tak dobře jako poslední zvracení.

   Měli jste někdy klistýr? Jestli ano, můžete nyní přestat číst. Jsem opilý. Vínem, na kterém stojí dědek a koštuje červený mok. (pro případ recenzí mého literárního výkonu- řekl jsem snad, že jsem opilý, ne?...tak klid)

   Dost odstavců. Chce to nějaký kvalitní odstavec, co ocení i nejvěštší mistři Písmáku. Nechte mě přemýšlet. Mám to. DADA. Dál už nikdo nečtěte. Nemá to smysl. Dál už píšu pro hluboko ukryté ego egocentrik někde nevim kde. Rád bych věděl názor ostatních čtoucích návštěvníků. Extrémně nečitelný text? Ano? Napište to, jako reakci? Ale nemlčte! To mě uvádí do transformací hraničícími s odchodem z Písmáku. Jo, jo...andělé-sranděré...znám....ale co ostatní věci. Neříkám, že já jsem vyjímka, ale letím nadpozemsky proti zdi. Chápete to? Ne? Tak to nečtete mezi řádky.

Poslední mů výtvor měl úspěch. "MIMOBĚŽNÍK" Párkrát si ho někdo otevřel, ale kdo přečet??. Nula recenzí!. To mě přestalo bavit, být na Písmáku. A abych citoval Henry Millera tak "...chci svět, kde andělé jsou andělé, a hnůj je hnůj...." to je všechno. hodně štěstí v novém roce přeje tralfamadorian aka dokument_lovu... jak někdo stačil zaregistrovovat.

Klystýr do dalších let si budu pamatovat dobře Díky.


Gonsales
02. 01. 2006
Dát tip
tak z tohohle by se clovek posral ani nepotrebuje klystyr..*

Eidam
01. 01. 2006
Dát tip
* víc netřeba

vřelé díky to eidam

Eidam
01. 01. 2006
Dát tip
ten eidam . :)) nemáš zač

vřelé díky to June Mansfield, o které se mi dneska zdálo... jak jsi klečela před hospodskou ídí mi stále jizví duši..

to eidam...dik za hvezdicku a za dve slova:))...to staci

bych jenom chtšl připomenout dalším čtenářům, že se jení o lehceposivstrovskou asociaci na téma zneuznání:)).....tak dik...

zelva
01. 01. 2006
Dát tip
no já nevím, ale pod pojmem klystýr já znám teda něco jiného...mě to spíš připadá buď jako zvracëní nebo průjem ...ale že je to úvaha tak tip

za kazdej tip diky!!! Význam: střevní nálev, výplach střev,...ale ok...cokoliv...vsechno spravne!!

zelva
01. 01. 2006
Dát tip
děkovat nemusíš a význam onoho slova znát až moc dobře sice sem ho ještě osobně nezažila a ani doufám v dohledné době nebudu muset, ale druhým lidem ho dávám, když jim ho naordinuje lékař ¨např před operací či vyšetřením

blok
01. 01. 2006
Dát tip
ten název je básnický a text je toho důkazem...velice něžnoskvělé .. ale recenzi po mně v tomhle stavu nechtěj..škyt.., protože já se tady věnuji svému Calvadosu .. a s potěšením zjišťuji .. škyt ..že jsou i za horizontem pacifiku správné duše .. na které se lze spolehnout .. škyt .. tip* _:-) .. konec.._:-)

ja dávam tip.... lebo nemyslím, že téma je až task podstatná... po formálnej stránke je to squellé, málokedy vydržím niečo dočítať do konca, aj keď je to takto krátke

vesuvanka
01. 01. 2006
Dát tip
Pod názvem "Klystýr" jsem hledala něco humorného, ale našla pravý opak - to mě zaujalo..... TIP ale letím nadpozemsky proti zdi. Chápete to? Ne? Tak to nečtete mezi řádky.... přesně tento pocit jsem měla po prvním přečtení povídky MIMOBÉŽNÍK, moc jsem jí nerozuměla, tak jsem ji četla ještě jednou a chytala se co je na Zemi, a to mi pomohlo dílo pochopit (je to spíš můj problém - mně se kdysi nelíbilo tak skvělé dílo jako je Malý princ, jehož myšlenka mi unikala kvůli planetkám, na nichž se děj odehrával) - Rozhodně se nedej odradit, věřím, že čtenáře najdeš :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru