Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Slogan

07. 01. 2006
2
0
1635
Autor
Kaderas

"Bringing clarity to your world"

* "žádná sláva, obyč"
- "ne e, je super, zní dobře"
* "Jakože přináší světlo do mého světa?"
- "Ano, v překladu to znamená něco obyčejného, ale v angličtině to zní moc pěkně... tyhle slova jsem nikde nečetl, neslyšel.."
* "Já jsem nečetl a neslyšel X slov v čestině a mnohem více v angličtině, ale jsem nadšený a překvapený z tvého nadšení"
- "Nejsem nadšen, ani překvapen, pouze obhajuji svůj názor, že ten slogan je fajny....jak se zdá, bohužel icq nedokáže přesně vystihnout emociální pocity.....to pak vede k omylům!
Raděj to neřeš, nebo z toho budeš mít nafouknutou hlavu"
* "No člověk by se měl radovat z maličkostí"
- "ale ne z hlouposti"
* "definuj hloupost"
- "definuj vesmír"
* "nic, ve kterém je všechno"
- "hloupost je všechno, začím člověk běhá, neuvědomíli si, že je zde proto, aby vše nesmyslné a bezvýznamné ve vesmíru změnil na krásné a živé...."
* "nic není bezvýznamé a nesmyslné, všechno má nějaký účel, všechno tu je z nějakého důvodu"
- "to nemohu potvrdit, ani vyvrátit"
* "je Bůh?"
- "v to doufám"
* "v to doufáme oba"



 


Eva_S
22. 01. 2006
Dát tip
ště že to skončilo vzácnym souladem....:))

StvN
08. 01. 2006
Dát tip
Legrace. Bezva závěr.

:-) na víc se nezmůžu...

Frost
07. 01. 2006
Dát tip
Kategorie bych neresil, na tom dle meho nazoru zas tak nezalezi... "povidka je to taova zvlastni", neboli presne ten typ, co mam sam rad... clovek is jednoduse musi predstavit, co tim chces rict... treba vubec nic a treba spustu veci... nakonec me jeste pobavila ta vec s tim icq... to je naprosta a silena vec a vznikaji z toho docela zajimave omyly(pekne i hrozne spatne..) tip

eleja
07. 01. 2006
Dát tip
pointou sloganu se otazka o existenci Boha .... to je trochu legracni ;-)

Kaderas
07. 01. 2006
Dát tip
proc legrační? Podle křesťanské církve je snad Bůh všude....:) nemůžeme jej tedy opomenout nikde. Všechny otázky na světě směřují jen k jednomu společnému kořenu.. "Co je to vesmír?" " Jaký má význam?" "Jaký význam máme my?" a konečně "Existuje Bůh?"

eleja
07. 01. 2006
Dát tip
jou, jou, zakladni filozoficke otazky, ktere nikdo nikdy nezodpovi, protoze kdyby zodpovedel, bude konec sveta :-)

Kaderas
07. 01. 2006
Dát tip
Ba ne, zodpovědět může kdokoliv....máme zde tisíce, milíóny odpovědí! Opodstatněných, neopodstatněných, podložených, nepodložených. Není až tak veliký problém najít odpověď, ten největší problém je uvěřit. Uvěřit, že Země je kulatá, uvěřit, že "přece se točí".

eleja
07. 01. 2006
Dát tip
ja myslela zodpovi tak, ze bude odpoved konecna, nevyvratitelna, jedina :-)

Kaderas
07. 01. 2006
Dát tip
Co je za bílým tunelem nám nikdo nezodpoví :-) Nechejme se tedy překvapit, cesta může být daleká, tak i krátká ....

eleja
07. 01. 2006
Dát tip
ja myslim, ze tunel neni :-)

Kaderas
07. 01. 2006
Dát tip
Lidé, co byli v kómatu, klinické smrti vypovídají shodně. Putující tma za světlem. Jak tomu kdo říká, natom nezáleží, ale kam to vede...(??) :)

eleja
07. 01. 2006
Dát tip
mivam nekdy hrozne presvedcive sny a uz vim, ze kdyz neco proziju ve snu, tak az se to stane ve skutecnosti, je ten pocit zcela stejny. a jednou jsem se ve snu nechala prejet vlakem a tak vim, jake je to umrit ;-) (a nejsem zadny cvok, vazne :-)))

Kaderas
07. 01. 2006
Dát tip
Otázkou zůstává, co se ti zdálo přesně :) Jestli to, jak ses nechala přejet vlakem, nebo to, co po smrti následovalo. Víme, jak chutná smrt, bolest, utrpení, nebo okamžitý exitus. Ale nevíme, kam to všechno vede a jaký to má význam?? Jestliže se ti zdálo o tomto, mluv a povídej....sny o posmrtném dění překračují lidskou fantazii. Jsou vrcholem lidského myšlení, neboť nikdo nikdy nedokáže na 100% říci, co se bude dít. Vše je v rukou snílků, mezi které momentálně patříme i my :D

eleja
07. 01. 2006
Dát tip
zdalo se mi, ze jsem sla a prisla k prejezdu, dostala nejaky napad, ze bych se nechala prejet, ze zkusim, jake je to umrit. takze jsem si lehla a cekala. pak prijel vlak a ja se jakoby vznesla nad sve telo a divala se na nej seshora. byl to skvely pocit, takove smireni, uvolneni, ... a pak jsem se probudila :-)

Kaderas
07. 01. 2006
Dát tip
Doufám, že smrt vypadá jinak :) Ve spectrálním pohledu by se mi dělalo špatně :D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru