Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Přihoda.

08. 01. 2006
0
0
815
Autor
Jaromir_D


Nechci se moc rozepisovat, kde to bylo, jakto bylo. Ale proč se to
stalo? Byl jsem neopatrný a stratil jsem peněženku. Byl tam řidičák,a
ostatní doklady.
Bylo to před Vanocema, tak jsem si hned pomyslel, no teďka si
někdo nakoupí na moji kartku vánoční dárky. Tak jsem začal telefonovat,
zrušovat všechno. Byl jsem z toho na nic. Když se to všichni dověděli, tak moje dcera mi rádi, abych se modlil k Svatému Antoníčkovi, že když něco strati a pomodlí se k němu, že to vždy najde. Tak jsem si pomyslel, tobě se to snadno říká, ale já nejsem tak
věřící. A vím že modlidba musí být upřímná, aby byla vyplněna. Ale v tom zoufalství jsem se začal modlit k Svatému Antoníčkovi.
Před vanocema jako všichni jsem byl zaměstnaný, a už jsem na to zapomněl. Asi za dva týdny mi telefonavali že našli moji peněženku, z dokladama a penězma. Abych pro ní přijel.
Pro mne to bylo neuvěřitelně, a hned jsem si pomyslel, možná že někdo co ví celou situaci si dělá legraci. Tak jsem se ptal jestli to je možné, mi to poslat. Ano my to můžeme poslat jestli zaplatíte poštovné. A skutečně za tři dny jsem dostal peněženku z doklady a penězma naspět.

Tak vidíte že většina lidí jsou dobří a poctiví, o kterých se nepíše.









Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru