Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Óda na alternativní konce!

10. 01. 2006
5
0
1517

Óda na alternativní konce!

 

Pokud mohl Donovan Stangiano někdy mluvit o překvapení bylo to právě teď. Do jeho Obchůdku s časopisy vstoupil maskovaný muž, v jedné ruce pevně svíral kolt spíše kanón než-li kolt a druhé sportovní tašku značky Low-Tech. Tašku položil na pult před Donovana a kolt zdvihl, Donovanovo zorné pole nyní z větší části vyplňovala hlaveň inkriminované zbraně..

Ten časopis ty zmrde povídám!!

p-p-p-prosím jaký?

Mladou Hospodyňku kurva! Seš blbej! Mám ti z mozku nadělat žrádlo pro prasata??!

Nenenene tady t-t-to je p-p-prosím!

 

Třívteřinový střet jejich pohledů prolomil až zvuk policejní sirény.. Muž zpanikařil vytrhl prodavači časopis z ruky a prchnul.. Jediné co tu po něm nyní zbylo byla sportovní taška značky Low-Tech..

Copak je asi uvnitř?

Pomyslil si Donovan Stangiano

 

1.      Donovan se odhodlá podívat dovnitř, to co uvidí má navždy změnit jeho život, taška je až po svrchní zip nacpaná pětiseteurovými bankovkami.. Donovan štěstím bez sebe aniž by krám zavřel běží domů říci to své ženě a dětem.. Už nikdy nemusí pracovat. Nicméně za dva roky po té kdy z vězení propouští nám známehoé muže Donovan umírá na následky postřelení z nám známe zbraně..

2.      Donovan  tašku neotevře, uchopí ji a utíká z obchůdku aby zastihl muže a tašku mu vrátil. Ten se však z šoku poté co mu Donovan poplácá na rameno, neovládne a třikrát střelí prodavače do hrudi, ten je pak na místě mrtev.

3.      Donovan po té co uvidí obsah tašky běží na policii. Strážník po zjištění zabíjí Donovana aby se zbavil svědka a tašku si mohl nechat..

 

 

 

Svůj osud nezměníme, můžeme si ale užít vše co předchází tomu konci…..


evouš
22. 09. 2006
Dát tip
myšlenka i provedení bezva*

Mistletoe
29. 01. 2006
Dát tip
:)) júú

leenai
12. 01. 2006
Dát tip
já jsem ten zloděj, tak to máš fuk... :)) ne, kecam, sdělení beru, líbí, ale formou máš i mnohem krásnější vjecy..

4. do obchodu vtrhne Nadpohlavní_Wrestler, Donovana podřízne obzvlášť ostrým výtiskem Playboye a ukradne Low-Tech tašku...

Nicollette
11. 01. 2006
Dát tip
húú, taková hra.... připomíná mi to timhle amores perros ani nevim proč... ludibristické dřívko :o) ale né, vlastně fatální :) lepší je osud = hra :-) *

MeTB
11. 01. 2006
Dát tip
Pobavil jsem se, dobrý. Tip. Tom

Ono to vyznívá celé dost odlehčeně, jenže mě už několikrát vážně napadlo, jestli nejsou v životě určité pevné a neměnné body a jen to nepodstatné mezi nimi se odehrává jak my sami chceme... tip

lukášj
10. 01. 2006
Dát tip
hmm

mortecino
10. 01. 2006
Dát tip
chudák Donovan. už enom to méno mu bylo osudný, řek bych

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru