Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

rybka39@seznam.cz

Výběr: rebecca13, Fouckault
24. 01. 2006
6
0
2998
Autor
zlatárybka

a já můžu :-)

Kdybych ti mohla splnit tři přání, které to budou ?


pozorovatel
20. 03. 2006
Dát tip
abych si nemusel přát

Anyz
05. 02. 2006
Dát tip
radsi nevyslovim ale za 1. - za 2. / za treti ?

Pisces
27. 01. 2006
Dát tip
chci: 1. abysme já i moji blízcí byli zdraví až do smrti 2. nečadit jak továrna 3. Volvo S80 :-D

uvidim, co hlubokomyslného ze mě vypadne: 1) abych nemusela nikomu ubližovat (a aby nikdo neubližoval mně) 2) abych nikdy nezažila všednost a nudu 3) a... ať jsem nejlepší herečka ve střední evropě!:))))))))))))) je nějaká lhůta odkdy se to začne plnit...?:)

JOjéJO
26. 01. 2006
Dát tip
…sím neruším ?…rybičko,nesu ti lavor s trochou čerstvé vodičky… :-) Ještě chvíli vydrž,víš je nás tady hodně ,kteří přemýšlí něco změnit u sebe či v okolí.Jsi milá,že nám nastavuješ zrcadlo…občas se zastavit a zhodnotit své kroky…v businessu se to schová za oblíbený termín,, zpětná vazba,,…no,ale dnes si nebudu hrát se slovíčky, stejně to ani neumím…jsem jen jedinec ,který žije z impulsů a nápadů, rojí a rojí se další…a jak víš děti nezůstanou daleko od svých nápadů a hned se hrnou si všechno vyzkoušet …už je to jasné ..jsem velké-malé dítě… a mé děti si toho už také všimly …zrovna dnes mě má dcerka (5let) krásně zhodnotila ,,mami,ty jsi jak malý dítě,, ale když to lízátko bylo tak dobroučky kyselé a mě to inspirovalo ke kabaretu kyselých ksichtíků … ,no a můj syn(17) už se ničemu ani nedivý..jen jaksi častěji z jeho úst slyším ,,mami to přenechej dospělým…no , tak ti nevím…abych si na tom písečku za chvíli nehrála sama,co ? Jé, promiň,nějak jsem sklouzla zase jinam… Co vodička, je ji dostatek? ..o…oo…o…o…ooo…..o..o.o…o..o..o…..oo..ooo..o….o…o..ooo.o…oo….o….o.. Jó , tak já to tedy zrychlím …jasně , aby se dostalo i na ostatní Zkusím to jasně a stručně. To víš jsem tak trochu v rozpacích…ještě jsem neměla příležitost takhle na živo ..i když vyzbrojena pohádkami, už tak trochu vím, co je dobré si přát a co né. Neboj, nebudu po Tobě chtít ,, uchopit neuchopitelné,,….i když J …né ,ne ne… Nenechám se zlákat tímto impulsem,to by mohlo skončit moóóc špatně . Jo ,jsem už rozhodnuta a přeji si pro nás všechny : Bystrozrakost ( vidět a vnímat věci do hloubky a pak vše správně vyhodnotit) Více porozumění A méně snahy po zviditelnění …aha ,tak já mizím …děkuji ti rybičko Smát a hrát si umíme,že?… ..prosím ať ten poslední tu zlatou křehulinku hodí do vody už je toho na ní trochu moc :-)

zlatárybka
26. 01. 2006
Dát tip
Krásný den mí milí :-) …dnes je mi už o mnoho lépe …jak všichni vidíte jsem přeci už v lavoru se spoustou vody :-)))…třeba mi někdo z domu přinese i odložené akvárko ..jé to bych moc ráda :-))) …mohla bych tu s vámi ještě chvíli pobýt Dnes se vám s něčím svěřím….týká se to mé ,,výstřednosti ,, bohužel můj kabátek upoutává pozornost a je více méně výstřední ,ale kdo nakoukne pod něj pochopí, že jsem obyčejná rybka, která ráda doprovází objevitele,dobrodruhy i snílky do všech hlubin jejich nesplněných přání . A u vás je předpoklad doplavat do hlubin…. kam se kdejaký smrtelník bojí ponořit . Dobrovolně a ráda se s vámi poplavu do hlubin hledajíc tmu či světlo…umíte si se slůvky tak krásně hrát …………..a vaše mysl ,atˇ je už uplakaná,radostná,filosofická či ironická se noří do míst, které lákají pro svou ,, neuchopitelnost,, stále znovu a znovu objevovat …. novými obsahy naplňovat. Atˇse vám to daří mí milí písmáci. :-))) PS : jen tak pro srovnání….už jsem byla chycena i sítěmi na seznamkách….ano,ano ..uznávám toto by se dalo zhodnotit termínem ,,pošetilost a výstřednost ,, ….naštěstí i z těchto vod jsem se ve zdraví vrátila … …bohužel jsem byla obohacena jen o informaci nejoblíbenější sex.polohy … žádalo si ji více než 69 mužů :-) Tak přemýšlejte dál…moc se těším na další vaše přání rybka39@seznam.cz :-)))))))))))))))

Fouckault
26. 01. 2006
Dát tip
tady máš akvárko :-)

zlatárybka
26. 01. 2006
Dát tip
:-) děkuji ...ted jsi hezky můžeme koukat do očů,že ?

yzžet
26. 01. 2006
Dát tip
to si nenechám ujít :-) Promyslím a příjdu,nemáš hlad? Víš co, až se vrátím nějakou tu mnamku ti donesu,ano ?Co ti jen nabídnout ?......pa

která přání..když jich je víc ;-)

blekota
26. 01. 2006
Dát tip
Zlatá rybko slyš má slova Každý den říkám je zas a znova, aby všeho nebylo málo nebo moc a žít nám bylo vždycky pro radost.:-) Plocím, plocím...moc a mooooc....

som tu a vravím ti svoje priania... práve si ich počula...;)))...a vieš, že by som chcela, aby sa splnili... ďakujem, že si si ma všimla a dala mi možnosť sa v tomto uponáhľanom svete nájsť a vysloviť svoje priania...(mám síce aj náramky priateľstva...ktoré plnia priania;), ale taká zlatá rybka nie je nikdy zlá;) ) A prajem ti krásny deň...

Noe1
26. 01. 2006
Dát tip
já bych si přál: 1) zlatou rybku co by mi splnila 3 přání 2) druhou zlatou rybku co by mi splnila 3 přání 3) třetí zlatou rybku co by mi splnila 3 přání No a dál by se vidělo ;-)))))

Nickyx
26. 01. 2006
Dát tip
Takže: 1) chtěl bych se vždy, když mi bude nejhůř, usmívat 2) chtěl bych, abych nikdy nedostal křeč z toho, jak se budu pořád usmívat 3) chtěl bych, aby to už bylo, bo už mi leze na nervy, jak se tu furt jebu s tím budu a podobně...:)))

zlatárybka
25. 01. 2006
Dát tip
DOBRÉ RANKO ....jikru pro jiskru :-)

Loutka
25. 01. 2006
Dát tip
1- nesmrtelnost 2- nobelovka za literaturu 3- skromnost jinak souhlasim s fökoltem*

Print
25. 01. 2006
Dát tip
1) všechno dobré mým milovaným 2) aby jim bylo se mnou dobře 3) umřít včas

jenže když je napíšu, tak se asi nesplní, že...?:(

Diotima
25. 01. 2006
Dát tip
SUBHAM ASTU SARVADŽAGATAM

a2a2a
25. 01. 2006
Dát tip
Zlatá rybičko, mám jedno jediné: Až půjdu k Pánu Bohu, abych neměl veliký strach

podezdívka
24. 01. 2006
Dát tip
1. aby ve všech rybnících v ČR byl místo vody Gambrinus 2. aby ve všech řekách v ČR tekl místo vody Gambrinus 3. basu Gambrinusu, ráno bude žízeň

Nicollette
24. 01. 2006
Dát tip
ha sobci

Leclajr
24. 01. 2006
Dát tip
abych se už konečně naučil brát život plnými hrstmi, aby lidé byli šťastní, aby lidé byli zdraví.. napsal jsem to, co mne první napadlo..

zlatárybka
24. 01. 2006
Dát tip
nicollette....pověz mi tvá nesobecká přání ..i ty umím splnit .........s láskou zlatá rybka :-) ještě se tu nějakou dobu budu plácat ve vaší síti...tak toho všichni využijte

Nicollette
24. 01. 2006
Dát tip
děkuji nechci

Fouckault
24. 01. 2006
Dát tip
chci víc číst chci víc psát a nechodit tolik na Písmák :-)

abortér
24. 01. 2006
Dát tip
hledáš sex???

Natasha_
24. 01. 2006
Dát tip
Výstřední. V době spamu si dobrovolně zahlcovat schránku.....:-)

Natasha_
24. 01. 2006
Dát tip
P.S.: Těch 38 rybek před Tebou už umřelo na vyčerpání?

Háber
24. 01. 2006
Dát tip
aby si písala dlhšie veci (((

zlatárybka
24. 01. 2006
Dát tip
dobrou noc a neponocujte ...zítra jsem tu také :-),za dnešní snahu jeden ...o nás ------------ Jde skin kolem rybníka a na břehu potká zlatou rybku. Rybka: Pane, prosím vás, hoďte mě do vody. Skin odfrkne: Neotravuj. Rybka: Pane, jestli mě hodíte do vody, tak vám splním jedno přání. Skin znechuceně hodí rybku do vody. Rybka: Jsem vám opravdu vděčná, zachránil jste mi život. Co si budete přát? Skin s nezájmem: Zdechni.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru