Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stvoření Světa. IV.

26. 01. 2006
0
0
961
Autor
Jaromir_D

Teďka po té poslední, se trochu zamýslíme. Jestli nám to vystačí, vše co dneska víme.


Stvoření Světa. IV.

Bible je dnes nejrozšířenější kniha po celém světě a tak to asi bylo nutno, aby se v ní mnohokráte mohla potvrdit zpráva pro nás všechny nejdůležitější zpráva o Ježíši Kristu. Bible je živý dopis od Boha lidem, redigovaný lidmi, zkoumajícími písmena, aby dopis našel každého adresáta zkoumajícího ducha. Tak si alespoň já vysvětluji, že tento svět, který Boha nenávidí přijal Bibli a rozšířil jí jak také Bůh řekl do všech koutů světa. Je to pro mne další důkaz Boží Lásky a geniality, ale také ochoty obětovat se kvůli milovaným lidem a obtížit sebe sama k našemu ulehčení.
Každé Království v sobě rozdvojené pustne řekl Ježíš a podle toho smíme rozpoznat co je v Písmu od Boha.
Ovšem zodpovědný šéfredaktor je Bůh a tedy kdokoliv by chápal předchozí slova jako zpochybnění pravdivosti Písma, nechť si je pozorně přečte znovu. Bible je živá, jediná nezpochybnitelná a pravdivá kniha o naší záchraně.
Všemohoucí Bůh je ale samozřejmě jen jeden, nejsou dva starozákonní a novozákonní, tedy přemýšlejme.
To byla první kapitola letem světem až k dnešku. Abychom si pomalu začali uvědomovat, že mnozí nemocní jsou zdraví a mnozí zdraví jsou nemocní.
Autor? K o n e c.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru