Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

A za okny prší

20. 02. 2001
4
0
1692
Autor
bobotic

Lidičky celé jsem to ukrad jedné písmačce Désirée - A za okny prší Snad mi bůh odpustí.

Víš, ... prší Šero..., do ticha pokoje bije srdce na poplach každý úder tónem je písně, kterou píše strach A za okny prší ... Ač beze slov je přesto písní melodií vyssávající sílu z žil smrt vzala už vše, čím jsem byl a dnes já sám jsem v její přízni A za okny stále prší ... Čekám, ke stěnám natahuji své dlaně píseň mi zpívá, že příjde dnes to tlukot srdce ji sem vnes já bezmocen jsem jak v síti laně A za okny pořád prší Úzkost už duši svazuje pokoj se mnou se točí Ta tíha! všemu kraluje pár slz, pak vše končí Ještě prší ... Jak jen těžké je to loučení se vším, co měl jsem rád teď musím už jen jedno znát Ač život je často trápení přec smrt může jenom brát. I mrak měl jednou dokapat.
ABCI
30. 11. 2002
Dát tip
myslím ,ýe je to velmi povedený TIP

bobotic
22. 02. 2001
Dát tip
Désirée Blbost, jseš lepší, jen jsem to obšleh a věnoval kopu času. Jestli jen tušíš, že si čtenář má domyslet vždy další řádek? - nechával jsem to právě tak otevřené ... jen nevím, jak moc se mi to povedlo? - jestli jsi cítila nedokončenost jednotlivých slok, nebo jestli je mám příště ještě víc "nedokončit". Dík

Désirée
22. 02. 2001
Dát tip
Líbí se mi to přesně jak to je! Víš mám pocit, jako bych měla nějaký nápad a tys ho vybrousil, aby se nádherně třpytil - a zo to ti moc děkuju! :-)))

Bacil
21. 02. 2001
Dát tip
Ano, taky típek.

Désirée
21. 02. 2001
Dát tip
Bobo, vážně smekám (to je nad mé síly) a posílám Típek!

Hadrarka
20. 02. 2001
Dát tip
Ahojky, taky se se mnou všechno točí, ale tohle se mi líbí. Já bych občas potřebovala taky k něčemu dokapat (o) :-) TÍPek

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru