Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Soutěž

01. 02. 2006
0
0
1186

Pro tuto hádanku máte zaúkol prostudovat si pohádku 'Ty dvě holky'... (Na požádání naší nejmilejší, tedy Černé vdovy)

 

 

"Milí soutěžící, gratulujeme, že jste se přihlásili do naší skvělé soutěže "Kdo je goot a kdo je bad"

Již tím, že jste sem zavítali, jste se stali automaticky soutěžícími...jestliže tedy neodpovíte na následující otázku, budete neustále bombardováni slovními minami, které se vám budou posílat den co den.

Tak tedy osobně doporučuji, aby jste něco napsali.

 

 

Před začátkem vám ještě něco řeknu o naší nejnovější hře. Pochází z USA, někteří jste to mohli vytušit, ale to jen ti opravdu nadprůměrně inteligentní. No, myslím, že historii jsme vzali docela zeširoka, tak ať vás nezahltím informacemi.

TAK tedy jste připraveni?" Moderátor se nahýbá k publiku...nikdo nic neříká

"Ale no tak. Tak ještě jednou... JSTE PŘIPRAVENI?" Ze zákulisí vyběhl chlapec s blikajícím transparentem, kde je napsáno 'Tleskejte a křičte'...

Ze sálu se ozývá dvojí tlesnutí...

"No tak vidíte jak to jde, když se chce. Alíku děkuji už můžeš jít.

 

A teď soutěžní otázka:" Ozívá se potlesk a hudba z magnetofonu u jeviště.

"Kdo je dobrý a kdo špatný?

 

Otázka je mířena na hrdinky Kornélii a Geraldu objevující se ve světoznámé knize. Ale aby jste měli alespoň malou nápovědu, dovolili jsme se jich zeptat na to, co si myslí o o sobě navzájem myslí. Tak tady jsou jejich odpovědi:

Kornélie: Geralda je milá a příjemná osůbka. Vždy ke mě byla vlídná a snažila se mi pomoci, například když se stala ta tragédie s LaMolem...ach. (Hrdinka se na chvíli zasní popotáhne a vysmrká se do kapesníku.) Nedá se o ní říct nic špatného...je to anděl.

 

Geralda: Jo, na Kornélii se mě ptáte. Tak to je fakt hnusná svině. Podvedla mě a vzala mi to co je moje. Ta jedna ku... ehm promiňte zapomněla jsem se. Po pravdě řečeno je podlejzavá a falešná. Občas se chová jak děcko a bulí pro toho svýho navoněnýho chlapečka. Fakt to je totální krá...

Moderátor: "... tak to vám velice děkujeme, to jistě bude stačit.

To je z našeho studia vše... teď to totiž závisí jen a jen na vás. Tak posílejte své odpovědi jako zprávy naší propagátorce s těmi neslavnějšími iniciáli, tedy Č.V.

Kdo je good a kdo bad? Kornéli kontra Geralda... pište! Jinak si vás najdeme Checheche..."

Jde vidět poslední záběr na moderátora chechtajícího se šíleným smíchem...

 

 


houmles: To je prostě úděl těch úžasných a skvělích autorů...nikdy se jim nedostane zaslouženému úspěchu ;) Fakt mě to nějak nedostává, pro mě je to ohraná písnička. "Máš tam chyby, nauč se česky..."

houmles
01. 02. 2006
Dát tip
napisu ti jediny: NAUC SE CESKI! (a pokud chces pouzivat i naprosto out frikulin slang, tak radsi i anglickI!)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru