Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dětská říkanka

01. 02. 2006
2
0
600
Autor
Arristo

V jedné ruce držíš jemně blonďaté děvčátko, v druhé ruce držíš malé černé koťátko. Děvčátko si žije život jako v bílé bavlnce, nikdy jí nikdo neodepřel to, co ona chce. Kotě žije na ulici, má jen přátele, jinak nic, žije v malém košíčku a matku svou nespatří víc. Sevři v ruce žhavý uhlík a pochopíš za chvilku, že děvče nemá šťastný život, že je lépe koťátku. Vezmi dýku, probodni je skrz srdce a skrz cévy, vyčkej chvilku a pak tiše proklouzni jim do hlavy. Malé děvče zemře prázdné, nevšimlo si světa krás, poslední uroní slzu, naposled zachvěje se hlas. Malé kotě naposledy zavzpomíná na vše krásné, zemře v klidu, zemře šťastné. Neboť rozmazlené děvče jen sebe zná a nic jiného nevidí, život promarní a jen závidí. Neví že lidi dělají veselé, né peníze, však přátelé.

karmen
23. 07. 2006
Dát tip
je to moc pekne libi se mi to moc :D *

Semeno
08. 02. 2006
Dát tip
woooooooow No Terko!! Velmi dobré! Dokonce víc než velmi dobré! Vynikající Děcká, prčic, jak se tohle slovo píše dětská, říkanka pro starší děti, která se bude líbit i rodičům!! Hlavně jsi nezakolísala při rýmech , udržela si rytmus, sem tam máš slovíčko špatně, ale to nic neni, to chce jen přečíst znovu a nahlas, ale jinak perfektní, vydržela jsi až dokonce spointou,.. použila lehké napětí, které příjemně zašimrá,.. jo myslim že supr. velkej big tip* sem :o)))

Semeno
08. 02. 2006
Dát tip
a

Arristo
08. 02. 2006
Dát tip
je děkuju píšu co vidim a cítim prej je tohle jedno z nejlepších tak to následující už nebude nic moc a navíc mi příde že mám všechno o tom samim....ale děkuji

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru