Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak ti dodat odvahu?

06. 02. 2006
2
0
1462
Autor
pilna_vcelka

Je tma, ticho, divně to voní. Pach města, pach rozpáleného chodníku prudce zchlazeného letním deštěm.

Mám chuť plakat, ale došly mi slzy.
Mám chuť vrnět, ale oněměla jsem.
Mám chuť se zvednout, odejít, ale zkameněly mi nohy.
Mám chuť se s tebou milovat, ale ty tady nejsi.
……….mám chuť se zabít, ale chybí mi zbraň………………

……….a ty máš chuť žít, ale chybí ti odvaha……………….


Nickyx
27. 05. 2006
Dát tip
*!!!

asi je to tím, jak člověk tak trochu stárne...před rokem nebo dvěma bys mě přesně v tý zelený sukni s korálema a rozcuchanýma zrzavýma vlasama potkala....teď je všechno víc šedý kvůli tomu, že mám asi větší zodpovědnost a nejsem taková free a do světa...ale ty časy, kdy jsem taková byla, už ve mě pořád zůstanou...a básně z té doby taky...mám tě ráda millinko, za věci, který píšeš ostatním...pusinku

Milly
07. 02. 2006
Dát tip
To jsem si myslela, psalas to už někdy dřív.... a už nepíšeš barevně................... Ale proč by svět nemoh bejt barevnej jen kvůli tomu, že má člověk větší zodpovědnost? Já moc ostatním nepíšu- hlavně sobě, teda.. :-) Ale dík! Trošku barev (abys nezapomínala na své sny):

Milly
07. 02. 2006
Dát tip

Háber
06. 02. 2006
Dát tip
pokračovanie v námetu, mohla by to byť aj jedna báseň

Milly
06. 02. 2006
Dát tip
Líbí se mi moc ten 1. řádek- připomíná mi Tvý starý díla... Nějakmi do toho pocitově nesedne to vrnění, rychlý střídání pocitů? A poslední 2 řádky jsou zase skvělý! :-) Představuju si Tě, jak sedíš na chodníku..... Máš na sobě zelenou sukni, oranžovou halenku, kolem krku korále a dlouhý vlasy (hnědý nebo zrzavý) Škoda, že už nepíšeš barevně..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru