Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V jedné vteřině, věčnost lhostejnosti

09. 02. 2006
2
2
2166
Autor
Lord_Beliahl

Totálně naruby a zvrácen, přestože skutečně mám pocit, že nic není tak jak má být a \"budu si muset znovu od základů vybudovat celý svůj charakter\"(děkuji Ferdyščenko), tohle myslím smrtelně vážně:

Právě jsem se smířil s faktem, že si Honza na záchodě právě podřezal žíly.

Asi si půjdu ke stolu dát cígo.

Ráno přes něj hodíme tuhle deku, aby nám tu nesmrděl.


2 názory

Jednokdo
09. 12. 2007
Dát tip
hehe

Jasný...Lepčí, když máš prostor....Do kterého se můžeš rozběhnout, ponořit....Vylézt na strom, sledovat přírodu...A vnímat....Takže je to jasný - (Ko)Rytov je jasná volba...Cheche

Fakt kritika tentokrát předčí dílo :)

Přesný...Láďa Klíma prdel...Tys to měl asi ještě procítěnější...Zvláštní - DMZP se však těmto stavům zcela vyhnul...Leč nabyl něčeho také velmi krutého, řekl bych...I když z opačných sfér...

No jako každopádně hodně krutej zážitek...I když se též cítim(již) nepoznamenán a jsem asi schopen dále (tak jako před tím) fungovat, určitě na to jen tak nezapomenu....Jako já sem se teda nic popřít nepokusil a asi v pohodě...Jako kámo ale proč to teda žereš? Dáme to tedy znovu - jinak.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru