Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Haiku

11. 02. 2006
4
0
1608

Uteču snění…

S planou lilií v dlaních

dokážu i to.


Eva_S
12. 02. 2006
Dát tip
teda jako ono by to nebylo špatný bejt to někde v něakym většim celku, ale haiku je spíš nastínění něaký situace, která Ti hodně asociuje, většinu si toho domyslíš....každej svý jistěže....něakej pjeknej příklad....poskakuje vrabec na verandě má bosé nožky....tak něak to bylo....myslim že to napsal kerouac asi....:))

No tak zajímavý to je:) ale ta moje s čuníkem je lepší:)

Flavia
12. 02. 2006
Dát tip
V oboru haiku jsem laik, ale jako laik říkám, že se mi to moc líbí*

Eva_S
11. 02. 2006
Dát tip
moc hajkovní mi to nepříde....nejde jenom o formu a řádky ale i obsah....

vojtěch
11. 02. 2006
Dát tip
nic moc...teda spíš nic

Je pravda, že tematicky mi haiku nic neříká, ale prostě jsem neodolal a chtěl to zkusit. Asi máte pravdu. Nicméně i to se stává v živitě básníka.

Já...považuju za barbarství ochudit potenciálního čtenáře o vlastní výklad díla, ale nemůžu, než to nepoopravit... Útěk před sněním... to je pro mě naprosto nejkrutější věc, co člověk může svýmu životu udělat. Utéct před sny. Ale stanovisko autora se se čtenářovým shoduje jen zřídka, takže... díky za kritiku!

...nevadí. jsem rád, že se s někým v tomto směru shodnu. i když v tomto směru se asi shodnou všichni, co?

Eidam
11. 02. 2006
Dát tip
ser na slabiky.......jde o to aby tam bylo tajemno ...a "TO" tam chybí... ...popravdě ...moc si nad tím hlavu nelámu. raši si dám štanglu salámu :))))

mortecino
11. 02. 2006
Dát tip
well

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru