Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

satanismus

11. 02. 2006
0
0
415
Autor
Fallen_one

Zastup lidí.
Já sama v černém hábitu oděna přemýšlíc ,jakým argumentem pokračovat v hádce,která má pro mě tak velkou váhu.Nevim proč mám takovou potřebu,aby mě lidi pochopili ,aby pochopili satanismus a neviděli v tom ZLO….to je hloupost.
Nehledejte v tom fanatismus,hledejte v tom filozofii.O tom to je a pokud někdo z toho dělá fanatismus,tak to jsou ti,kteří tomu nerozumějí nebo ti ,kteří tomu totálně propadli a nevidí nic jiného,ale tak tomu je v každém náboženství.
Satanismus je a bude.Kdyby všichni pochopili o co de,tak velká část tohoto světa se satanistou prohlásí,ale teď ani neví ,že něčim takovým je.Satanismus je pravda.Satanismus je ukajení choutek a ne odříkání.Proč také?..Žijeme jen jednou.
7smrtelnách hříchu dle křesťanů absolutně nabourává lidskou přirozenost.
O sexu se ani nehodlám hádat.Cejtim se poražena lidskou hloupostí.Snad ani nejde o to ,že nevědějí,ale že nechtějí vědět a to bolí ještě víc.
Satanista se má mít rád,má dělat to co chce pokud to není v rozporu s ublížením či poškozením někoho,kdo si to nezaslouží.Má stejně jak milovat ,tak nenávidět,prtz proč milovat někoho ,kdo nám ubližuje?......-Tohle je jen zlomek této filozofie…Nezní to snad už teď jako počátek pro pohodlnej život?....Zamyslete se…..
Ale to asi chci moc co?..Vy vlastně ani nechcete…..
A poraženě odcházím….


Fallen_one
13. 02. 2006
Dát tip
Přesně o čem mluvim... A neměl bys házet všechny do jednoho pytle.Neřikám,že takový lidi nejsou-je jich hodněa,el taky tu jsou ti,kteří tomu rozumí a vědí za čim jdou.

vojtěch
11. 02. 2006
Dát tip
ty si asi při hodině českého jazyka hrála piškvorky, viď?"Satanisté"žádní nejsou a nebyli...a lidi co si na ně hrají jsou jen blbečci, co kreslí tři šestky v autobusové zastávce...když se nikdo nedívá.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru