Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ELOHIM

16. 02. 2006
0
0
987
Autor
jairro

Mohlo by to tak byť?

Za siedmymi galaxiami a siedmymi čiernymi dierami žil Pravý Boh.
Na opačnej strane – z pohľadu človeka na zemi – žil Ľavý Boh.
Ten Pravý je tvorca skutočných vecí. Ľavý je „iba“ tvorca myšlienok. Na začiatku prízemný a materialistický ľudia uctievali iba Pravého Boha, pretože videli jeho nádherné diela. Ľavý závidel Pravému obdiv ľudí a tie krásne veci, ktoré vytvoril. Vykonštruoval teda zákernú lož. Vymyslel iné civilizácie, o ktorých tvrdil, že ich vytvoril Pravý Boh a ľuďom ich zatajil. Obvinil ho tak z toho, že je luhár a ľuďom upiera právo na informácie.
Aby ľudia uverili tejto chytrej lži, dal im vidiny, sny, blikajúce svetielka na oblohe, zvláštne obrazce na poliach, spálenú trávu v tvare kruhu na lúkach a v neposlednom rade horiacu „trávu“ v ústach, alkohol a iné drogy. Všetky tieto pomôcky prispeli k tomu, že mnohí „inteligenti“ uverili v mimozemšťanov, ako nazvali tvorov z iných planét. Mimochodom, sú to vraj akési prenikavo inteligentné bytosti vyzerajúce ako kríženci ľudí, túlavých psov, divých mačiek a šialených kráv.

K_Anče
16. 02. 2006
Dát tip
až na tu inteligenci sem hotovej mimozemšťan

Vespa
16. 02. 2006
Dát tip
Fakt???

Presbyter
16. 02. 2006
Dát tip
Takhle to asi nebylo...

jairro
16. 02. 2006
Dát tip
a ako to teda vlastne je? :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru