Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Honění ocasu

21. 02. 2006
3
0
5059
Autor
netwar

To co teď napíšu jsme nepsal já, ale ten člověk co to napsal určitě nepřispívá a mě to tak dostalo, že se musím někomu svěřit. V osmé třídě základní školy jsme měli jeden den na supl češtiny učitelku zpěvu. Měli jsme psát úvahu na volné téma. Samozřejmě, že řekla \"píšete jen pro sebe, nebudeme nic kontrolovat\". Poté co všichni dopsali úvahy, tak se jí něco rozleželo v hlavě a rozhodla se, nějaké úvahy přečíst nahlas. Můj kamarád měl smůlu, že seděl v první lavici hned na ráně. Učitelka vzala jeho úvahu do ruky. Chvilku se o ni přetahovali, až nakonec kamarád boj prohrál. Učitelka prolétla očima pár slov napsaných na papíře a zrudla. Odešla. Když se vrátila, nebyla sama, spolu s ní do třídy vešla ředitelka a kamarád dostal ředitelskou důtku a za trest opsat školní řád. Tak tady je ta úvaha. Podotýkám stalo se to těsně po pádu komunistů.

Míníme-li honění ocasu vlastní rukou, tak nám tone na mysli prcat do smrti.
Čumák
19. 04. 2006
Dát tip
zaujimave...

Norsko
22. 02. 2006
Dát tip
dobrej citát...*

klokyška
21. 02. 2006
Dát tip
to je neskutečná čůza ta úča

netwar
21. 02. 2006
Dát tip
To mě připomíná vtip. Na lavičce v parku sedí tři ženský. Jedna je ošklivá druhá je hloupá a třetí je taky učitelka. Díky za tip

stihar
21. 02. 2006
Dát tip
zjew byl jasně Freudistickej fylozof, že? tip - za absurditu a přitom definitivnost

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru