Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kyrie Eleison

07. 03. 2006
2
3
2777
Autor
Trilian

Opět stojim o kritiku...

Bezvládné tělo težce dopadlo do bláta. Pršelo. Kolem těla se stále zvětšovaly rudé kaluže. Dokola tančily blesky. Tělo se přerývaně nadechlo. Ještě žilo...
"Přece mě tady takhle nenechají!", myšlenky stále ještě rychle plynuly. "Proč mi to udělali?!", tázal se mlčky sám sebe. "Nenávidím je!!", z rozbitých úst však vytekla jen růžová pěna. "Co teď mám dělat, proč mi nikdo nepomůže??"
Pokusil se posadit. Pomaličku.. Hrudníkem projela ostrá řezavá bolest. Opět se zhroutil do bláta. "Kurvy jedny!!", z úst se opět vyvalila jen růžová pěna. Tělo se roztřáslo. "Je tu taková zima..", bědoval v duchu. Už věděl, že mu není pomoci. Nenáviděl je, zato, co mu údělali, nenáviděl sebe, zato, že tam šel.
Pomalu ztrácel vědomí. Krajinu okolo zahalila tma. Bouřka stále sílila. Poslední, co ještě viděl byly roztančené blesky nad jeho hlavou.
Tělo se naposledy zkroutilo v křeči...

3 názory

Řízek
05. 03. 2008
Dát tip
pěkně popisuješ, ale zdá se mi to, jako mělké, chybí mi pointa... ...ale co se týče popisu, ten se mi líbí..

Trilian
13. 05. 2007
Dát tip
moc dekuju za krtitiku!

Vihar
28. 03. 2006
Dát tip
mi vypadlo za tečkou... hloupý.. zvlášť tady.. právě pro to Pišto, prosazuju, aby autor mohl opravovat svou poslední kritiku

Vihar
28. 03. 2006
Dát tip
Stojíš o kritiku? Dobře, máš ji mít. Výměnou za to, že tohle dílo rozepíšeš na pět á čtverek. Vzor, jak ho napsat máš, a dostatek zkušeností z námětem též. S tím jsem si zcela jist. máš talent dívko < a href="http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=154704"> . Za každou stránku dostaneš jednu lilii

pekylau
16. 03. 2006
Dát tip
Možná kdybys to napsal celé, jako první odstavec, z pohledu ´´bezvládného těla,´´ přidal špetku abstrakce, tak možná, ale ten přechod do ´´já´´... ...a já ted nevím kdo, kde, kdy, koho, proč, jak. Asi to mělo vyznít jako výkřik, pocit zoufalství, beznaděje, zklamání,.... je mi líto, mě nezasáhl.

Co k tomu říct? Na tak malém prostoru dokáže nadchnout jen pořádný nápad. Což jedna smrt bohužel není... (ale zase je to učesanější než Ann Rull :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru