Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nevhodné básně

13. 03. 2006
2
4
3650

není vhodné abys mi posílal básně
doprdele! si du trhat dásně
nemohlas to říct nějak jemně?
víš že je skrytej cit...ve mně!

 


4 názory

parmenides: pro mě je to málo:p. Já mít prdele všude, myslím ty pěkné, 45kgové, blonďaté, lačně hravé, tak se vůbec nezlobím:).

143 básní, dvě ho obsahují, zrovna tahle je navíc archivní, datum publikování nerovná se datum vzniku, takže to neberu jako epedemii prdelí:).

karmen
28. 05. 2006
Dát tip
presne !

Čumák
03. 04. 2006
Dát tip
JOOOO

možná je na čase to upravit, tak jo:)

Čumák
03. 04. 2006
Dát tip
docela se mi to líbí. je to takový bez přetvářky. ale ten poslední řádek to kazí. dělá z toho rýmovačku, chtělo by to něco osobitějšího.

Možná ti jednou pošlu fotku:D.

Čumák
02. 04. 2006
Dát tip
záleží na tom, jak vypadaj Ty básně, co posíláš... jestli tak jako Ty, co máš tady, tak je to MAZEC :o)))

Když tě něco dostane si můžeš trhat vlasy, tak proč by ne i dásně?:))) To je verze 2.0, jedničková se zubama se ukázala jako málo drastická:))... Žáček style je ouk, nemusím se snažit do mrtě hledat neotřelý metafory a rádoby hlubokomyslně vyvolávat nějaký katarze:))... Já kafe nepiju, ale stejně:)...na nás:D

Trhat dásně? :-) to je zpověd psychopata? některé tvé básně mi připomínají Žáčka a některé (např. ta která končí -pořád stejná... mě fakt pobavily, ikdyž vůbec k smíchu nejsou . Asi si dám kafe :-) Čau

Trhat dásně? :-) to je zpověd psychopata? některé tvé básně mi připomínají Žáčka a některé (např. ta která končí -pořád stejná... mě fakt pobavily, ikdyž vůbec k smíchu nejsou . Asi si dám kafe :-) Čau

Přesně...

nojo, nebo se to zoufalství v relativní rovině vyškrtá:))...

:)) Ovšem to platí i naopak... Třeba jsou to jediná východiska z jejich společného zoufalství...čím víc zoufalých, tím lépe- aspoň se ztratíme :))

Zoufalé ženy dělají do té doby vcelku vyrovnané muže zoufalými:)))...

Lapám po dechu...:)A co zoufalé ženy? také dělají zoufalé činy? Ať vím pro příště taky nějakou výmluvu :))

mám svůj klub Beznadějní čůráci :)) ... tím toho de hodně ospravedlnit ... a taky můžu tvrdit, že sem mladej a sem ve finační v tísni a zoufalí muži dělají zoufalé činy :))

O.K. Zkus to třeba to přežiju... :)

No tak jestli nemáš, tak víš;). Já mám rád, když si na nic nemusím hrát. Proto mám svůj klub(teď ho nemůžu pojmenovat abych se tě nedotkl:))...

Nevím, nemám ráda vulgarismus...

beztak:)

Incognito
13. 03. 2006
Dát tip
e-e

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru