Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pro Vanocek. Odpověď,......věřím.

13. 03. 2006
0
0
495
Autor
Jaromir_D1

   Váš článek se mi líbil. Je napsaný od srdce. A nesouhlasím z kritikem co psal že nevěří v Pana Boha, ale věří ve Vesmir. Jeho jméno značí rada starších co se užívá v Bibli a cirkvi a za druhé bych rád věděl, kdo stvořil Vesmir.

  Byl farizeus jmenoval se Gamaliel. Byl velice moudrý a velice vážený.
A když Apoštolé kázali lidem, tak se to Izraelským veleknězům nelíbilo, a
chtěli Apoštoly zabít. Tehdy Gamaliel, učitel zákona jim říkal; Nechte jich tak, když to jejich učení je lidské, tak se rozpadne a jestli to je od Boha, tak to nezničíte.
Stojí to za to se nad tím zamyslet, nebo je tomu dva tisíce roku.

No a co Bible?  Víme že hodně knížek zaniklo, ale Bible pořád existuje.

Nicollette
13. 03. 2006
Dát tip
četla sem úvahu autora Vanocek k tomu bych snad dodala, že mi přijde... pro mě osobně hloupá.... já v nic nevěřim.... taky byly kdysi ty kecy jakože Univerzum a bla bla, ale jo.... to, že to existuje - podle někoho - neznamená, že na to musim věřit.... k tvý úvaze - moc sem nepochopila její smysl... resp. sem pochopila, že věříš v Boha asi že jo... to je hezký, takový lidi sou fajn ale pro mě, jestli teda k tomu můžu, ztratila víra smysl ani to vlastně neni tak úvaha.... možná ta otázka nakonec :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru