Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsi

02. 03. 2001
0
0
1089
Autor
Vrána

Jsi a ja vim, ze te najdu prohledam zoufalcu raj mesic je milencu maj snad jsi-ne at radsi zajdu. Kde skryvas svou tvar-zeno jak slunce kdyz zahali mrak mam lod z niz zbyl mi je vrak ja najdu Te citim tve telo. Pozdvihni cisi, kde vino tece proudem muj mamone a touho cas panem je-byt pouhou on zda se mi byt{bloudem}. Tez ztratil jsem svuj osud v tobe vsak nezoufam, jsem basnik duse s dechem jenz zde pluje hluse otacim svuj udel v hrobe. Ruzi jenz Ti splyne v nadrech zalem spoustis v hlubinu ortel dan Ti za vinu snad ulne tise na rtech. Zoufalstvi a seme zloby beznadej ted vzkveta, zal zmocnil se mych peruti jsem poslem z jine doby. Kde ztratil se me touhy chtic co srazel klasy v poli jak starec jdouci s holi svuj zivot zmrazil v kyc.
Katerina
04. 03. 2001
Dát tip
Pro kritiku se dilo dava na Pismak, ne?

Vrána
02. 03. 2001
Dát tip
Prosim o kritiku. Dik

Albireo
02. 03. 2001
Dát tip
Na zasvěcenou kritiku nemám. Líbí se mi, ale dost mě v požitku ruší absence očekávaného rýmu v předposlední sloce. A u básně mi chybí i diakritika, i když jinak jsem na "pocitacstinu" víc než zvyklý. A ještě organizační poznámečka: Když někdo chce kritiku, bývá zvykem dílo dát do Arény.

Janis
02. 03. 2001
Dát tip
aůůůůůvajs moje zuby:( konstruktyvnííí krytyku musíš hledat jinde:)

ruby
02. 03. 2001
Dát tip
tak to se mi nelibi... promin. presne proti memu gustu

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru