Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Umrzla ve sněhu

28. 03. 2006
0
0
2265
Autor
Sanelma

... a někdy jsem ztracena

      vprostřed davu.

Smích mě přejde a

ztracený nadhled marně

vábím zpět.

Pak jsem svým otrokem.

Nevím kam s rukama,

nevím kam s nohama,

snad bych se nejradši

vyslékla do naha.

Poctila nahotu

kraječkou bělavou

než se zas tělo mé

narovná v kolenou.


Sanelma
31. 03. 2006
Dát tip
má ráda, když mi někdo říká maličká, je to takové něžně ochranitelské...tak to sem se nechala unést:), spicham na vlak, jedu pendolinem a možná už se nevrátím. Tvá mávající Panna pekel mene Tekel, dcera průvodčí do nebes

Sanelma
29. 03. 2006
Dát tip
:) donť shot, don´t shot, I´m giving up!

Sanelma
29. 03. 2006
Dát tip
čumak: netvrdim, ze jsem basnik. Uz vubec netvrdim, ze jsem basnik(a holka-4jenyk) pro vsechny= beru, ze se nechytla Jenyk: jestli´s cetl neco jineho ode me, mozna´s spatne pochopil, ze veskere me dilka jsou prošpikované perverzí. Všechny ne. Chtela jsem jsem proste napsat o pocitu, kdyz stojim na zastavce na vypadovce( doufam, ze to zas nekdo pochopi, ze tam slapu...jenyk nebo tak) kudy projede tolik neomalenych cumicich ridicu, ze je mi z toho zle. a nevim, kam s rukama, nohama. A ani tim nechci rici, ze bych byla nejaka founa, kterou by urazil letmy muzuv pohled. jsem normalni holka a takovyto pohled muze polichotit. Od jistych typu za jistych okolnosti a predvsim v rozumne frekvenci. tohle jsem chtela ze sebe vylit. Nepovedlo se to, ok, jedem dal. Dekuju za kritky Seila: Taktez dik, dalo.(by se to udelat lepe. ) A romanaL.:si necham nakonec. POkud je tvuj prispěvek venovan mi, rekla bych, ze si nevidis do ust. Hodnotit dilo a clověka je rozdil. dílo muže být sebedebilnější, může v tobě vzbuzovat milión negativních pocitů a názorů na autora, ale ani toto všechno tě neopravňuje tvrdit kdo má a nemá v hlavě vítr. Akorát se shazuješ. Přesto dík za kritiku(trochu od věci)

Čumák
28. 03. 2006
Dát tip
hm, ale neni to z toho patrný. aspoň takovej přízemní tvor jako já to nepozná. a bez urážky. jen mi to přišlo divný a zkroutil se mi z toho čumák.

Sanelma
28. 03. 2006
Dát tip
o nahotě v davu nikdo nepíše. Píšu o nahotě daleko od lidí

Čumák
28. 03. 2006
Dát tip
zvláštní. lidi, co neví kam s rukama, kam s nohama obvykle netoužej po nahotě v davu. tenhle nesmysl mi tam dost vadí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru