Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nestoudnice

29. 03. 2006
1
0
2272
Autor
Sanelma

Nestoudnice!

Nevíš, čí jsi!

A přesto stále vítězíš.

Moc nechceš a

to málo ti dá každý.

Po skleničce, dvou...

 

Nestoudnice.

Ohanbí pro ruce všech

barev. Pro labužníky

Snad pod rudými pupínky zarosteš celá.

 

Ty nestoudnice!

Jsi zhrzená?

Ten pravý ti stejně

proteče mezi prsty

jako žluklé máslo

se zelenými prstenci plísně.

Zmiz.


Sanelma
06. 04. 2006
Dát tip
jasne , ze to tu bude. Ale mozna, kdyz si to nekdo z muzskeho pokoleni precte(a behem prvnich radku me neodsoudi), mozna zabranim jeho bolestnemu probuzeni vedle neceho nebo mu zachranim vztah... ale ne, zni to blbe.nechcu spasit svet:) asi sem naivka. jen si myslim, ze kdyby se nekteri bezpateraci ozvali driv, nedopadalo by to na svete s monogamii tak zle:) zrejme je to vse. Dik za krute realisticky prispevek:)

Sanelma
31. 03. 2006
Dát tip
hm. naprosto respektuju kritiku za formu, protoze na tu nejsem ani nikdy nebudu expert, ale o obsahu rada pohovorim, protoze, vim o cem mluvim, nejsem uz s horkou hlavou a moc dobre jsem vedela do ceho se poustim a za dalsi si myslim, ze leda takhle proti tomuhle kralicimu zpusobu zivota(kazdy s kazdym) muzu bojovat, pokud teda nechci chodit s granatometem po klubech a vrazdit

Sanelma
29. 03. 2006
Dát tip
ojoj, tak to je trochu chyba lávky. popleta... tak berte jednu nebo druhou odpoved, obě naráz vyzní trošku směšně...

Sanelma
29. 03. 2006
Dát tip
čumák:vždyť jo Seila. : netřeba se omlouvat. Tohle je můj názor na tyhle buchty a stojím si za ním. nemusíš se na to dívat stejně.

Sanelma
29. 03. 2006
Dát tip
čumák. jo, tak nějak to cítím. selia. hm, z toho by se dalo ledacos usoudit... treba nesdilis muj nazor na nestoudnice

Čumák
29. 03. 2006
Dát tip
nenávistná, úplně to z toho crčí

Sanelma
29. 03. 2006
Dát tip
ale jó...prdlajs H5N1. prachobyčejnská salmonela vás tu všecky zahubí. tebe teda vyjímaje, když jsi z rodu švestkového lidu, což mě teda štve, páč zrovna tys měl prosedět zbytky života na míse...-)

Sanelma
29. 03. 2006
Dát tip
není zač.taky dík. ps.možná brzy budu blíž než čekáš. salmonela

Sanelma
29. 03. 2006
Dát tip
v mých očích neví, čí je a basta:) něco na tvém bystrém úsudku bude, především si ale myslím, že tyhle nestoudnice jsou TAk blbé, že vyšší vnímání jde mimo ně. Prostě jdou pudově za svým. Větší riziko zákeřnosti skýtají nestoudnice chytré (kopulis cleveris), které svým jednáním dokonce jsou schopny něco sledovat... a nejhůř z toho vycházejí samozřejmě muži, kteří, v lepším případě nezadaní, se jen ráno podiví, co to vedle nich odfukuje, v horším případě odcházejí s kufry vstříct neznámo kam novým náporům nestoudnic.

Sanelma
29. 03. 2006
Dát tip
dalo by se to chápat krátce po aktu- Ale i tak, prenesene. Pod zluklym maslem protekajicim mezi prsty si predstav co chces...-) co se týče výslechu, nějak mi to nestartuje...leider

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru